PUBG

PUBG is not dead, Entropiq obnovuje roster a vrací se do esportu

PUBG is not dead, Entropiq obnovuje roster a vrací se do esportu
29. 2. 2024
  |  

Pozornost na tento esport sice upadla, ale věrné hráče i diváky si stále najde. Entropiq po krátké odmlce obnovuje svou PUBG sestavu!

Entropiq znovu přidává do svého portfolia sekci PUBG. Česká organizace na tomto esportu začínala, kdy šlo v roce 2020 o vůbec první sestavu vznikající značky. Od té doby ušla kus cesty, zejména v nejpopulárnějších titulech CS2 a League of Legends. To samozřejmě znamenalo i určitý vývoj v předností a roster PUBG byl v loňském roce rozpuštěn.

Jenomže ne na moc dlouho. Když se objevila parta čtyř hráčů, včetně Hawkiho, který se stal vůbec prvním podepsaným hráčem Entropiq, rozhodla se organizace PUBG sekci obnovit. Společně s ním utvoří čtyřku s jANYYm, Dedriem a Grendysem.

„PUBG je skvělá hra. Rádi ji sledujeme a hrajeme,“ stojí v oficiálním prohlášení. Silné pouto a nostalgie znamená, že bez aktivní sestavy v tomto esportu tým zkrátka nemohl vydržet. Navíc má organizace stále status regionálního partnera, což znamená, že na všech důležitých turnajích bude hrát rovnou play-off. Fanouškům může navíc uspořádat speciální akce o in-game předměty.

Mezi největší úspěchy Entropiq PUBG je vítězství na PUBG Continental Series 6 a 15. místo na PUBG Global Championship 2022. Ovládl také poslední MČR v tomto titulu.  

Sestava:

  • Dominik „Hawki“ Gryga byl historicky vůbec první hráč, který před lety začal Entropiq reprezentovat. PUBG grindí už od bety, odehráno má přes 10 tisíc hodin a je mistrem ČR.

  • Josef „jANYY“ Janoušek je bývalý fotbalista, který začínal na Call of Duty 4, ve kterém má titul mistra Evropy. Do PUBG se pustil, protože se mu líbila jeho rozmanitost. Teď už má nahráno přes 7 tisíc hodin.

  • Jiří „dedrix“ Sluka je 21letý student, který hrával Fortnite, ale nakonec se v roce 2017 pustil cestou PUBG, které posledních 5 let hraje kompetitivně.

  • Vojtěch „Grendys“ David, který začal hrát PUBG vlastně omylem, když ho narychlo oslovil kamarád, že potřebují náhradníka. „Omylem“ už odehrál víc než 10 tisíc.

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.