CS:GO

Prvním finalistou Tipsport CS:GO Bratislava se stává Dynamo Eclot!

Prvním finalistou Tipsport CS:GO Bratislava se stává Dynamo Eclot!
27. 5. 2023
  |  

První semifinálový zápas Tipsport CS:GO Bratislava je minulostí. Diváci v bratislavském kině Aupark mohli sledovat utkání mezi Dynamem Eclot a Entropiq, v němž lépe dopadli hráči DNE, kteří si po výhře 2:0 zajistili postup do nedělního finále.

Sobotním dnem odstartovalo play-off Tipsport CS:GO Bratislava, které se odehrává z LAN prostředí bratislavského kina Cinema City v obchodním centru Aupark. V úvodním semifinálovém zápase se proti sobě představili Dynamo Eclot, kteří vyzvali mezinárodní sestavu Entropiq.

Dynamo Eclot vs. Entropiq

Výsledek - 2:0
  • de_overpass | 16:13 (10:5)
  • de_vertigo | 16:7 (9:6)
  • de_inferno

První mapa semifinálového utkání přinesla divákům vyrovnané utkání. Dynamo Eclot začalo za CT straně velmi dobře a po první polovině vedlo rovnou o pět kol. Entropiq po změně stran přidali na tempu a dokázali otočit až na 11:12. Závěr zápasu však patřil favoritům z pardubické organizace, kteří otočili zápas zpět ve svůj prospěch a po výhře 16:13 se ujali vedení 1:0 v sérii.

Druhá mapa byla o poznání přesvědčivější. Dynamo Eclot si připsalo na vertigu za T stranu rovnou 9 bodů a šlo si za vítězstvím. Po změně stran pokračovali hráči pardubické organizace ve velmi dobrém výkonu a svého soupeře přehráli výsledkem 16:7.

Velmi výraznou postavou celého zápasu se stal izraelský sniper Dynama Guy "anarkez" Trachtman, který si na dvou mapách připsal rovných 60 killů.

Dynamo Eclot si tak výhrou 2:0 zajistilo účast v nedělním finále a bude se moci pokusit o obhájení vítězství z Tipsport CS:GO Praha. Entropiq se budou muset smířit pouze se zápasem o třetí místo. 

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.