FIFA

První turnaj, první vítězství! Marioooso v dresu Entropiq ovládl MČSR 2021

První turnaj, první vítězství! Marioooso v dresu Entropiq ovládl MČSR 2021
18. 7. 2021
  |  

Vyvrcholila FIFA sezona od portálu TopGaming. Dvacítka hráčů se sjela na MČSR do Prahy aby se v posledním turnaji na domácí scéně porovnala a každý z hráčů s jiným cílem a úmyslem zabojoval o titul. Nechyběly nové posily Entropiq nebo zástupci Sparty a Slavie.

Po dlouhém dni v pražské herně RELOAD nakonec v TOP 4 bojovali dva Slávisté, zástupce Entropiq Marioooso99 a také bývalý hráč esport týmu Olomouce FC Martin, který reprezentuje nově vzniklý celek DigiGames Esports.

Jak Kobby, tak Cpt.Kubajz byli posláni do rozdílných částí pavouka a tak v jejich případě měla Slavie osud otevřena a nebylo jasné, zda a jestli se někdo z červenobílých podívá do finále.

Nakonec ani jeden z hráč esports týmu Slavie nepostoupil a tak se ve finále utkali FC Martin a Marioooso99, který hned svůj úvodní turnaj v nových barvách mohl zakončit vítězně.
Marioooso zvládl úvodní zápas z BO2 série se skórem 2:1, což mu do odvety dávalo větší šance. Nicméně Martin reagoval ve druhém zápase a nejen, že se mu povedlo srovnat, navíc se dostal i do vedení. Až ve druhém poločase se dostal zástupce Entropiq opět do hry, kdy nejprve srovnal a posléze necelých 15 minut před koncem hrací doby šel opět do vedení. To už dokázala nová akvizice Entropiq dotáhnou do vítězního konce a stává se šampionem MČSR.

Pořadí TOP 4 MČSR FIFA:

  1.  místo: Marioooso99
  2.  místo: FC Martin
  3.  / 4. místo: Cpt.Kubajz/Kobby


Zdroj úvodní fotografie: twitch.tv/topgamingeu
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport