CS:GO

"Prožíval jsem špatné období," oskar exkluzivně o nepříjemné situaci s TITANS, zájmu EP a plánech

"Prožíval jsem špatné období," oskar exkluzivně o nepříjemné situaci s TITANS, zájmu EP a plánech
23. 11. 2022
  |  

EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR s Tomášem "oskar" Šťastným o návratu do SINNERS, zájmu ENTERPRISE i těžké situaci s výplatou a spoluhráči v TITANS. Jaké má nyní plány a těší se na Patrika "zera" Žúdela, se kterým si opět zahraje v jednom dresu?

Tomáš "oskar" Šťastný má za sebou první hodiny opět v dresu SINNERS. "Když jsem končil, říkal jsem si s Maxem (manažer SINNERS pozn. red.), že se jednou určitě vrátím, ale nečekal jsem, že to bude tak brzy," komentoval svůj návrat legendární sniper v rozhovoru s Ondřejem "Lelek" Kvardou.

"Když jsem prožíval kvůli situaci v TITANS špatné období, ENTERPRISE ukázali zájem a já našel takový ten bod naděje, že můžu ještě hrát. Pak jsem se bavil se ZEDKEM a nějak to eskalovalo tak, že se mi ozvali ze SINNERS a tím ta ENTERPRISE nabídka padl a já byl rozhodnutý jít do SINNERS," upřesňuje přestupová jednání 

Sniper mluvil i o tom, že suNnymu dluží TITANS minimálně $100,000, on sám, že obdržel za 10 měsíců jediná plat a tom, že situace nebyla dobrá ani v rámci samotné situace se spoluhráči.

Obecně však v rozhovoru neskýrával smíšené pocity, které má při návratu, stejně jako ambice s aktuálními spoluhráči: "Dřív jsem hlavně koukal HLTV žebříčku, teď se chci dostat se SINNERS na Major, jako českým tým."

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.