CS:GO

Přinese nevydařený start sezony u ENTERPRISE první obět? Tým by měl opustit Adejis

Přinese nevydařený start sezony u ENTERPRISE první obět? Tým by měl opustit Adejis
6. 2. 2022
  |  

Změnou na pozici AWP hráče to s největší pravděpodobností u ENTERPRISE neskončilo. Podle dostupných informací to vypadá, že v týmu skončí také Andrej "Adejis" Kameništiak.

Velkým prodejem forsyyho ke konkurečním SINNERS to mělo skončit, a naopak měla začít stíhací jízda za česko-slovenskou jedničkou. Nepovedené výsledky na startu sezony si však s největší pravděpodobností vezmou v týmu ENTERPRISE další daň.

ENTERPRISE by měli zítra odstartovat Pinnacle Winter Series 2, v rosteru na portále HLTV při tomto turnaji však již dvacetiletý Andrej "Adejis" Kameništiak nefiguruje. Zákulisní spekulace o pokračujících změnách tak nabírají na síle.

Místo něj se v soupisce objevil jednadvacetiletý Rumun Raul "Blytz" Gligor, který naposledy působil v týmu Nexus Gaming.
Česko-slovenské sestavě se start roku hrubě nepovedl a z 13 oficiálních zápasů vyhrála pouhé tři. Navíc v několika z nich také tým nestartoval v plné sestavě, ale docházelo k aktivování náhradníků.

Nabízela by se i tady tedy otázka, zda Adejis není nahrazen pouze dočasně, a byť je to do jisté míry také varianta, podle dalších informací by skutečně mělo dojít k brzy k pernamentní výměně. Na oficiální potvrzení ze strany týmu se však stále čeká. Mladý slovenký hráč však za poslední rok udělal velký progres, tudíž by v případě jeho konce u ENTERPRISE neměl mít nouzi o další nabídky.

Za očekáváním v novém celku zatím zůstává také Dominik "NIO" Maxian, kterému vstup do angažmá nevyšel a i on hledá správnou synergii v aktuálně 48. týmu světa. Potenciálně by se tak vedení celku mohlo začít dívat i mimo česko-slovenské vody ve snaze najít více než kvalitního snipera. Ti jsou totiž na tuzemském rybníčku rozebráni.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.