CS:GO

Přijde o svůj klenot i eSuba? Informace o blogg1sově změně působiště jsou opět ve vzduchu

Přijde o svůj klenot i eSuba? Informace o blogg1sově změně působiště jsou opět ve vzduchu
6. 1. 2023
  |  

Je na odchodu další ikonické jméno z eSuby? Dominik "blogg1s" Janita řeší možný přesun do jiného domácího celku. Nabízí se hned několik variant, kam by mohl pro rok 2023 zamířit.

Dominik "blogg1s" Janita
Fanoušci eSuby zřejmě nebudou mít příliš důvodů radosti během zimního přestupového okna. Jedna z možných variant řešení situace na esportové scéně s nedostatkem sniperů totiž může vést ke změně působiště Dominika "blogg1s" Janity.

Samotný hráč už opět není na soupisce eSuby pro ESEA Advanced a odpojil se z ní během dní, které slouží k uzavírání soupisek, zaplacení poplatku a registrace do příslušné soutěže. Samo o sobě to však nemusí ještě nic znamenat ve vztahu k možnému návratu "na pár kliknutí". 

Možnou změnu působiště však podporuje fakt, že i další týmy hledají pro snipera a blogg1s je žhavým zbožím. Portál PLAYzone už před časem informoval, že je to právě zkušený sniper, který držím trumfy v rukou a dle našich informací se situace nezměnila a blogg1s se v dalších dnech bude muset definitivně pro nové angažmá rozhodnout.

Jednou variantou, která ovšem není tak pravděpodobná, je strvání v eSubě. Tu by si jistě fanoušci modré krve, které blogg1s těšil svými výkony na MČR, kde tým získal stříbro, ocenili nejvíce. Další variantou jsou Sampi, kde se po odchodu GuardiaNa spekuluje, kdo definitivně zaplní roli primárního AWP hráče. Podobnou otázku řeší i v Dynamo Eclot, které by měl opustit capseN a v neposlední řadě jsou tu i ENTERPRISE, kteří prodávají bulharského hráče h4rna.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.