CS:GO

Příběh eEriness a SINNERS Academy. Dotáhnou to z kvalifikace až do play-off Tipsport CS:GO Praha I.?

Příběh eEriness a SINNERS Academy. Dotáhnou to z kvalifikace až do play-off Tipsport CS:GO Praha I.?
24. 3. 2023
  |  

Esportová scéna je o příbězích, o možnostech menších celků prorazit díky otevřeným kvalifikacím až do hlavních fází turnajů. A to mohou naplnit eEriness nebo SINNERS Academy už tento víkend.

Během pátku, soboty a neděle se rozhodne o čtveřici postupujících ze dvou různých skupin turnaje Tipsport CS:GO Praha I. Vyřazovací část se následně odehraje za 14 dní. Chybět nebudou velcí favorité jako SINNERS, ENTERPRISE, Dynamo Eclot nebo Entropiq. Naopak překapit se pokusí Sampi a Cryptova.

Nesmíme ani zapomínat na dva celky, kteří píší zajímavý příběh. Jmenovitě jde týmy o eEriness a SINNERS Academy, které prošly už otevřenými kvalifikacemi, následně closed kvalifikací, a v sobotu budou moci zabojovat dokonce o postup ze skupiny.

Na jedné straně jsou SINNERS Academy velkou motivací pro mladé hráče a další academy celky, které v tomto příběhů mohou vidět svůj příběh pro další kvalifikační turnaje Tipsport Road to MČR. Na druhé pak eEriness zajímavě spojili zahraniční hráče a česko-slovenské stálice. Nicméně během času došlo ke dvěma klíčovým změnám, kdy nenastoupí švédský hráč W0lfy, kterého nahradí KAD1M, a také Levi, jehož nahradí Twist. 

Ve skupině "B" hlavní fáze Tipsport CS:GO Praha I. narazí oba celky z otevřené kvalifikace na favorita skupiny, tým Dynamo Eclot, a také celek Cryptova. V případě obou týmů jde o nasazené celky po tzv. rozstřelu, který přišel ještě před otevřenými kvalifikacemi.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.