CS:GO

Preview Tipsport CS:GO Bratislava CQ: ENTERPRISE a Entropiq musí, zbytek může

Preview Tipsport CS:GO Bratislava CQ: ENTERPRISE a Entropiq musí, zbytek může
4. 5. 2023
  |  

Bratislavská zastávka ze série Tipsport CS:GO MČR 2023 se blíží a první důležitá stage v podobě uzavřené kvalifikace nás čeká již tento víkend. Kdo se dokáže s formátem GSL ve skupině popasovat nejlépe?

Skupina "A"

První zápasy ve skupině "A" obstarají eEriness, kterým se postaví BRUTE a ENTERPRISE, které prověří academy celek Entropiq Future. Z prvního zápasu se spíše očekává postup do Winners Match od eEriness, jejichž sestava na papíře vypadá více než solidně. Naopak BRUTE se stále snaží spíše získávat zkušenosti.

Ve druhém zápase by to měla být ukázat kvalit ENTERPRISE, každopádně Entropiq Future posílení o dva zahraniční hráče rozhodně nebudou chtít hrát druhé housle a mohlo by zde dojít na překvapení. 

Skupina "B"

V úvodních zápasech skupiny "B" se utkají nejprve SINNERS s Team UNiTY, posléze dojde na podívanou mezi hlavní sekcí Entropiq, která v částečně původní sestavě turnaj teprve dohrává, a prověří ji Andromeda. 

Papírovým favoritem skupiny jsou bezpochyby hráči Entropiq, kteří by neměli mít s touto skupinou uzavřené kvalifikace mnoho potíží. Naopak o druhý slot se může svést zajímavý souboj. SINNERS Academy, kteří už na Tipsport CS:GO Praha bojovali o zajímavé pozice, UNiTY jsou připraveni uspět a Andromeda bude chtít překvapit. Z tohoto pohledu jde opravdu o nevyzpytatelnou skupinu.

Přímý přenos uzavřené kvalifikace Tipsport CS:GO Bratislava je možné sledovat už od pátku 5. května na Twitch kanále PLAYzoneCZ. O vývoji a nejzajímavějších momentech budeme informovat na našem webu.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.