CS:GO

Preview: Potvrdí Sampi roli favorita proti Entropiq? Cryptova bude bránit TOP 4 proti eEriness

Preview: Potvrdí Sampi roli favorita proti Entropiq? Cryptova bude bránit TOP 4 proti eEriness
26. 3. 2023
  |  

Závěrečný den základních skupin Tipsport CS:GO Praha I. je před námi. Během neděle se rozhodně o posledních dvou týmech, které doplní vyřazovací část, kam již zamířily celky Dynamo Eclot a SINNERS. Ty doplní vítězové zápasů mezi Entropiq a Sampi, respektive Cryptova a eEriness.

V páteční skupině "A" turnaje Tipsport CS:GO Praha I. 2023 se nejlépe dařilo favorizovaným SINNERS. Obhajující vítěz MČR si poradil jak s Entropiq, tak v BO3 zápase se Sampi (2:1) a zajistil si nejrychlejší možný postup do vyřazovací části, která se odehraje během Velikonoc. 

Z eliminačního zápasu se do toho rozhodujícího dostali hráči Entropiq, kteří porazili ENTERPRISE. Právě Entropiq, které táhnul in-game leader Christoph "red" Hinrichs, dnes vyzvou Sampi. Pro oba celky půjde o naprosto stěžejní zápas pro hodnocení jarní části sezony. 

Lehkým favoritem budou s největší pravděpodobností hráči Sampi, které se mohou opřít o několik hvězdných hráčů, včetně blogg1se, MATYSe nebo in-game leadera Erika "The eLiVe" Sitha. Entropiq by potřebovali ideální načasování formy a rozpoložení pro jedinou BO3. Jedině tak se jim může pomoci podařit Sampi porazit.

Ve druhém zápase dojde na pokračování sobotní skupiny "B". Padlý tým z Winners Match, tedy celek Cryptova, který rozdílem třídy podlehl Dynamo Eclot, vyzve v rozhodujícím zápase eEriness. Právě hráči tradiční domácí organizace si včera v těsném eliminačním souboji poradili s academy celkem eEriness, přičemž měli co dělat, aby v zápase uspěli.

Zatímco Cryptova v tomto zápase zkrátka "musí", právě hráči eEriness mohou spíše překvapit a případný postup do TOP 4 by byl velkým příběhem první části letošní sezony.

Dnešní program Tipsport CS:GO Praha I.

  • 14:00 | Cryptova vs. eEriness
  • 17:00 | Entropiq vs. Sampi

Přímé přenosy zápasů Tipsport CS:GO Praha I.´ 2023 můžete sledovat dnes od 13:30, kdy začíná první studio před zápasy, na Twitch kanále PLAYzoneCZ.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.