CS:GO

Přestup k velkému rivalovi. David "forsyy" Bílý se ze SINNERS stěhuje do Entropiq

Přestup k velkému rivalovi. David "forsyy" Bílý se ze SINNERS stěhuje do Entropiq
5. 7. 2023
  |  

David "forsyy" Bílý mění dres. Vytoužený přestup však ze SINNERS nepřichází do zahraničí, ale do česko-slovenské organizace Entropiq. Oba celky novinku oznámily dnes večer.

Český AWP hráč David "forsyy" Bílý seděl posledních 6 měsíců na lavičce v týmu SINNERS, a i přes námluvy s nejrůznějšími zahraničními celky, včetně údajného zájmu ze zámoří, všechny tři strany nenašly společnou řeč nad podmínkami uzavření obchodu. Hráč i organizace se dočkali až nyní. Nový domov forsyyho bude organizace Entropiq.

Včetně přestávky na 6 měsíců to byl rok a půl, který David "forsyy" Bílý spojil s organizací SINNERS Esports. V prvních měsících roku 2022 jej totiž nejlepší CS:GO organizaci posledních let vykoupila z ENTERPRISE za sumu pohybující se okolo milionu korun a věřila v hráčům další rozvoj.
SINNERS s forsyym sice nebyli na domácí scéně tak dominantní jako v předchozím období, přesto dokráčeli nejblíže k postupu na Major a od největšího úspěchu historie česko-slovenské scény je dělalil jen zlomek kol. V závěru roku sice tým poprvé nevyhrál Sazka eLEAGUE, když na FOR GAMES bral až bronzové medaile, v listopadu v Brně však opět stál s pohárem pro vítěze MČR. To už se však forsyyho cesta blížila ke konci.

Nyní bude chtít mladý hráč znovu nakopnout svoji kariéru v dresu Entropiq. Právě organizace vlastněná poker hráčem a matematikem Martinem Kabrhelem touží po dalším velkém úspěchu na poli Counter-Strike. Ten však nepřicházel, a proto se organizace rozhodla umožnit v červnu současným hráčům hledat nové možnosti. Nezbývá než se těšit, kdo další do zeleno-černých barev k forsyymu zamíří.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.