CS:GO

Přehled účastníků MSR v CS:GO: Kdo zabojuje o titul a postup na V4?

Přehled účastníků MSR v CS:GO: Kdo zabojuje o titul a postup na V4?
4. 10. 2021
  |  

Orange Majstrovstvá SR v elektronických športoch se vrací. Během dalšího víkendu zabojují domácí týmy o titul a postup na V4.

Pandemická situace na Slovensku nedovoluje hráčům účast na stage před fanoušků, organizátoři si tak připravili formát ve studiu bez diváků. Domovem CS:GO turnaje na MSR se tak stane ChuckTV studio.

Přehled účastníků turnaje Dr.MAX CS:GO MSR

ENTERPRISE jakožto vítěz premiérového ročníku Y-Games Pro Series bude patřit k velkým favoritům turnaje. Parta Adejise už má díky 10. ročníku Tipsport COOL ligy jistotu postupu na V4 Future Sports Festival. Boj o titul, prizemoney a pokoření velkých rivalů je však značná motivace.

Z Y-Games Pro Series ještě postoupili týmy Dark Tigers, Sampi a také Dynamo Eclot, které by rádo směřovalo také k nejvyšším příčkám. Ty jim totiž tradičně na Slovensku patří.
Otevřené kvalifikace opanovaly celky Entropiq Prague, eSuba, Cryptova a také v závěrečném klání triumfovali NecroRaisers. Dost možná se tak dočkáme zajímavé konfrontace Lukáše "capseN" Koláčného proti svému bývalému týmu Entropiq Prague.

8 celků bude na turnaji bojovat, kromě slotu na V4 Future Sports Festival 2021, také o celkový prizepool 8500€.

Turnaj startuje během čtvrtečního poledne. Vítěze bychom měli poznat v neděli večer.

Zdroj úvodní fotografie: yzone.sk

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport