League of Legends

Prague Champs: Kompletní osazenstvo offline finále je známo. Týmy Dynamo Eclot i eSuba zvítězily 3:0

Prague Champs: Kompletní osazenstvo offline finále je známo. Týmy Dynamo Eclot i eSuba zvítězily 3:0
13. 6. 2022
  |  

Už během soboty a neděle se odehraje finále League of Legends turnaje Prague Champs v pražském O2 Universum. Po víkendové closed kvalifikaci je známo kompletní osazenstvo akce.

V uzavřené kvalifikaci se o účast na offline stage před publikem O2 Universum utkaly 4 pozvané celky a také 4 vítězové kvalifikací. A právě favorité v podobě pozvaných celků přejely své protějšky 3:0. 

Už během předchozího víkendu se radovaly z vítězství týmy SINNERS a Entropiq. V obou případech šlo o výsledek 3:0. A stejného výsledku jsme se dočkaly i tento víkend, když Dynamo Eclot zdolalo v nejrychlějším možném scénáři BRUTE, o den dříve se podařilo uspět eSubě nad eSuba Academy také v poměru 3:0.
V semifinálových zápasech se na Prague Champs v sobotu utkají Dynamo Eclot se SINNERS (start v sobotu ve 12:30), v podvečer se rozehraje bitva mezi eSuba a Entropiq.

Vítězové semifinále na sebe narazí v nedělním finále, které startuje v 11:00. Následně se šampion z česko-slovenské části turnaje utká proti francouzskému týmu Team GO. Na akci vyráží redakce Sazka Esport, těšit se tak můžete na coverage a reportáže přímo z místo konání akce.

Více informací o samotném eventu naleznete na oficiálních stránkách www.praguechamps.cz.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.