CS:GO

POTVRZENO: leckr opouští po 2,5 letech Entropiq Prague

POTVRZENO: leckr opouští po 2,5 letech Entropiq Prague
6. 1. 2023
  |  

Organizace Entropiq Prague i Michal "leckr" Kadlíček dnes odpoledne potvrdili informace Sazka Esport a PLAYzone, které ráno hovořili o odchodu ikony.

Michal "leckr" Kadlíček už není součástí Entropiq Prague a hledá si nové evropské, případně česko-slovenské angažmá, jak sám uvedl na sociálních sítích. Během pátečního odpoledne tuto informaci potvrdila i samotná organizace na sociálních sítích. Sazka Esport společně s PLAYzone o těchto skutečnostech informovali už během dnešního dopoledne.

"Milý Michale, tohle se nám neříká snadno, protože jsi s námi byl od začátku našeho vstupu do CS:GO světa. Díky tobě jsme zažili mnoho pěkných a hřejivých pocitů vítězství. Samozřejmě není možné jen vyhrávat, a někdy přišly hořké momenty prohry a zklamání, ale i díky tobě jsme se nikdy nevzdali! Teď však přišel čas se rozloučit a tobě popřát jen to nejlepší v profesionální kariéře, ať už tvé kroky povedou kamkoli. Neméně štěstí a spokojenosti ti od srdce přejeme i v osobním životě. Díky za vše Michale, navždy budeš zapsán zlatým písmem v historii Entropiqu. Budeš nám chybět," vzkázala organizace svému bývalému lídrovi pražské CS:GO soupisky.

Nyní čeká těžká úloha management organizace, která musí přivést několik kvalitních náhrad, aby udržela tým v okruhu celků, které mohou bojovat s dalšími předními týmy u nás, potažmo v Evropě.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.