CS:GO
Zajímavosti

Potenciální investor i sestavy ve vzduchu. Dostane tradiční domácí značka novou vzpruhu?

Potenciální investor i sestavy ve vzduchu. Dostane tradiční domácí značka novou vzpruhu?
10. 3. 2023
  |  

Dočká se tuzemská scéna nového investora a podpory pro jednu z tradičních tuzemských značek? Podle všeho by k tomu mohlo v dalším období dojít.

Téměř přesně před měsícem tradiční česko-slovenská organizace eEriness zveřejnila na svém Facebook účtu dlouhý příspěvek, ve kterém dala možnost novým nadšencům převzít vedení a správu nad domácí značkou. V příspěvku se kromě jiného točily informace také okolo financí.

Samotný příspěvek byl totiž zakončen odstavcem: "Pojď to s námi zkusit a bude jen na tobě, jak s tím dál naložíš, kam se vypracuješ a kam pozvedneš náš tým. My bychom se maximálně snažili předávat cenné zkušenosti z mnoha let fungování a sem tam i něco pomohli. Peníze však u nás nenajdeš, ty jsou v jiných týmech. Pokud máš zájem, napiš nám do zpráv alespoň 10 vět o sobě, tvoje zkušenosti, vize a cíle, co bys chtěl v našem týmu dokázat a jak bys mu mohl pomoci."

Podle informací redakce Sazka Esport by to s těmi financemi nemuselo být tak zlé, jak se na první pohled mohlo zdát. Konkrétně se pak údajně jedná totiž hned na několik frontách. Tou první by mohl být nový investor, který by mohl do subjektu v nějaké formě vstoupit a pomoci mu v cestě vzhůru, tou druhou pak angažmá zajímavých sestav.

V obou případech jsou však informace zaheleny tajemstvím, byť například v případě sestav, konkrétně pak CS:GO týmu, se nabízí jedno jméno - tým blasteri. Právě HONES, levi, kinzo a dva švédští hráči si zajistili slot bez organizace do closed kvalifikace Tipsport Cup Prague Spring 2023, což by mohlo jasnou volbou a mohlo by to jednání urychlit.

O dalším vývoji budeme informovat.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.