CS:GO

Posun u eEriness. Domácí organizace podepisuje česko-švédský roster pro Tipsport CS:GO Praha I.

Posun u eEriness. Domácí organizace podepisuje česko-švédský roster pro Tipsport CS:GO Praha I.
13. 3. 2023
  |  

Historicky organizací eEriness prošla řada kvalitních CS:GO hráčů, letos tomu zřejmě nebude jinak a po roce útlumu angažuje management novou sekci pro Tipsport CS:GO Praha I.

Sebastian "beastik" Daňo, Roman "Blade" Pilný, Filip "AJTT" Dolenský nebo Pavel "replay" Vaněk. To je jen krátký výčet hráčů, kteří prošli v minulosti barvami tuzemské organizace eEriness. Ta však v posledních letech zažívala ústup ze slávy a po tragickém a nevýrazném roce se snaží najít novou tvář. Tou by měl být jednak investorský impuls, druhak také kvalitní CS:GO Sestava.

Portál PLAYzone.cz dnes přišel s informacemi, že je hotová dohoda mezi vedením eEriness a hráči, kteří ovládli úvodní otevřenou kvalifikaci Tipsport CS:GO Praha I. V celku již sice nefiguruje Lukáš "levi" Bouřa, který dal přednost celku Team UNiTY, se kterým však v následující kvalifikaci neuspěl, i přesto je sestava více než solidní.

Zmíněného leviho by měl v sestavě pro uzavřený kvalifikační turnaj, který by měl být aktuálně jedinou domluvenou zastávkou mezi organizací a sekcí, nahradit zkušený domácí hráč bez angažmá Matěj "twist" Petráš. Sestavu nadále tvoří české duo Marek "kinzo" Bílek a Jan "HONES" Urválek, které doplňuje švédská dvojice Rasmus "kreaz" Johansson a Adam "WolfY" Andersson.

O dalších krocích by se mělo rozhodnout v následujících týdnech, kdy se jednak CS:GO sekce bude snažit o co nejlepší výsledek, management mezitím vede s potenciálními investory debaty o možné spolupráci. Ve vzduchu tak visí otázka, zda se česko-slovenská scéna dočká dalšího hvězdného týmu.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.