CS:GO

Postoupí v turnaji OMEN WGR Challenge 2023 jeden z česko-slovenských týmů?

Postoupí v turnaji OMEN WGR Challenge 2023 jeden z česko-slovenských týmů?
8. 1. 2023
  |  

V první otevřené kvalifikaci OMEN WGR Challenge 2023 se do čtvrtfinále probojovaly hned dvě česko-slovenské sestavy. Utkají se v semifinálovém boji o postup do closed kvalifikace?

Několik česko-slovenských hráčů a týmů se zapojilo do bojů v rámci evropského online turnaje OMEN WGR Challenger 2023, v jehož hlavní fázi se bude bojovat o $15,000 a kromě postupujících z kvalifikace se v akci objeví také týmy jako Falcons nebo Copenhagen Flames. 

V první otevřené kvalifikaci se nejdále dostaly dva česko-slovenské. V jednom případě jde o sestavu Dynamo Eclot, kterou doplnil zatím pouze pro tento turnaj také Josef "MoriiSko" Maurenc. 

Vedle toho se podařilo uspět i soupisce pod názvem onLiNeRsX, ve které najdeme pět zajímavých jmen z česko-slovenské scény. Jmenovitě jde o Lukáše "capseN" Koláčného a Jana "HONES" Urválka, kteří jsou na transfer listech v Dynamo Eclot, respektive Sampi. Vedle nich je zde také Matěj "twist" Petráš, Marek "kinzo" Bílek a také Rudolf "Rutk0" Kovalčik.

Oba týmy se dostaly až do čtvrtfinále. Dynamo Eclot se utkají s ruskou sestavou SnusEaters a na onLiNeRsX čekají OMENwinners. Vítězové tohoto kola se utkají v semifinále o místenku do uzavřené části kvalifikace turnaje. Zápasy by se měly odehrát dnes od 15:00.


Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.