League of Legends

Posila před superweekem. Inside Games Challengers posílí zkušený trenér Radim "Zizou" Zaoral

Posila před superweekem. Inside Games Challengers posílí zkušený trenér Radim "Zizou" Zaoral
9. 7. 2022
  |  

Bývalý trenér eSuby, eXtatus nebo Dynamo Eclot přijal nabídku organizace Inside Games na výpomoc talentům ve druhé lize Hitpoint Challengers. Tým přichází s novinkou těsně před startem superweeku.

Úspěšný trenér Radim "Zizou" Zaoral přijal nabídku Inside Games Challengers na pozici trenéra prospektů a talentů ve druhé lize. Několikanásobný vítěz Hitpoint Masters v roli trenéra úspěšných sestav eSuby nebo eXtatus tak před sebou má novou výzvu.

„Nabídku naskočit do ligy v průběhu splitu a vypomoct challengers týmu jsem dostal od současného head coache A týmu Kizura. Jelikož se s Adamem dobře znám a competetivní LoL mi trochu chybělo neváhal jsem dlouho. Úroveň 2. ligy je v tomto splitu na velmi dobré úrovni a nás tak bude čekat celá řada těžkých zápasů. Budu proto vděčný za každou podporu fanoušků,“ uvedl při představení pro web Inside Games nový trenér Challengers sekce.

Inside Games tímto krokem reagují na přeřazení dosavadního trenéra projektu Adama "Kizuro" Pokorného do role hlavního trenéra "A" League of Legends týmu, který se pokouší v Hitpoint Masters vyhnout baráži.

K situaci se vyjádřil pro insidegames.cz (kompletní vyjádření naleznete na webu) také Team Manager Karel "Qrov" Vybíhal: „Tým po Kizurovi převzal Zizou. Ano ten Zizou který minulý rok vyhrál s Esubou Masters, a s DNE se stal vicemistrem Slovenské a posléze i České republiky. Myslím že nás v obou týmech čeká ještě spousta práce, ale první krok jsme již udělali.“ 

Klíčový superweek startuje už dnes od 16:00, kdy Inside Games Challengers vyzvou ERKO Esports, v 19:00 se pak tým s novým trenérem utká proti akademii Dark Tigers.

 


Zdroj úvodní fotografie: facebook.com/esuba.eu 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.