League of Legends

Porazit Tynxe nestačilo, GLORE se do hlavní fáze Sigma Cupu nepodívají

Porazit Tynxe nestačilo, GLORE se do hlavní fáze Sigma Cupu nepodívají
1. 11. 2023
  |  

Narozdíl od minulého roku, kdy přes Gauntlet postoupilo Dynamo Eclot, nebude mít domácí scéna na finále mezinárodního Sigma Cupu dva reprezentanty.

GLORE si celou situaci ve skupině zkomplikovali prvním dnem, ve kterém podlehli v obou hrách zástupcům Řecka a Balkánu. Obě vyrovnané bitvy se mohly překlopit na jakoukoliv stranu, GLORE ale nebyli úspěšnějším týmem ani v jednom z případů.

Postupové naděje se ve druhý den zkomplikovaly už v prvním zápase, Partizan totiž porazil We Love Gaming, díky čemuž GLORE potřebovali v obou duelech bezpodmínečně vyhrát. To se ale nepovedlo hned v prvním případě, Partizan byl nad síly české organizace i podruhé.

Sigma Cup Gauntlet | Zdroj: Leaguepedia
V posledním duelu skupiny tak už ani GLORE ani WLG o nic nešlo, domácí tým alespoň dostal šanci spravit si na konec zimní sezóny chuť a urvat prestižní vítězství. Hra bez postupového tlaku GLORE vyhovovala více a proti řecké dvojce se tak pětice kolem PiOka mohla radovat.

O postup do hlavní fáze k Entropiq, Anorthosis a Diamantu tak v bo5 duelu dnes od šesti hodin zabojuje Partizan s We Love Gaming, fandit můžeme řeckému WLG s Tynxem v jungli, duel lze sledovat na Twitchi Hitpointu.


Zdroj úvodní fotografie: Greek Legends League

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč