Twitch

Populární Tvář Twitche je zpět! Kdo se stane novou hvězdou platformy pod taktovkou MADMONQ?

Populární Tvář Twitche je zpět! Kdo se stane novou hvězdou platformy pod taktovkou MADMONQ?
31. 5. 2022
  |  

Český startup MADMONQ se rozhodl opět naběhnout na domácí Twitch scénu s velkolepým projektem. Po úspěšné akcích Tvář Twitche 2019 a 2020 je zde nový ročník, který proběhne během června.

První ročník akce Tvář Twitche od MADMONQ ovládl streamer Patrikturi, tím druhým se v roce 2020 stal Oliver. Oba raketově vyletěli a čeká je zdá se zajímavá kariéra na platformě Twitch. Letos je na pomyslném trůnu vystřídá další budoucí hvězda, kterou může soutěž vystřelil k full-time streamování nebo jiné roli na výsluní. 

Zájemci o souboje s jinými streamery se do cesty za korunou krále česko-slovenského Twitche se mohou hlásit do 12. června, následuje 10 dní streamů, ze kterých vypadne TOP 10, jenž si to 26. června rozdá o celkové vítězství během speciálních streamů, které budou probíhat podle organizátorových instrukcí.
Kromě zvýšení popularity, čehož se v minulých ročnících dočkal nejen vítěz, ale i spousta dalších "pod čarou" si MADMONQ připravil tradičně velmi zajímavé ceny i ve spolupráci s firmou Logitech, jenž Tváři Twitche 2022 poskytne roční partnerství se značkou Logitech G, dalším v TOP10 poté věcné ceny. Celkový vítěz s enavíc může těšit na exkluzivní lístek na Twitchcon do Amsterdamu, včetně nákladů.

MADMONQ celou akci oznámil na svých webových stránkách, kde jsou zároveň veškeré potřebné instrukce pro zájemce, ale i fanoušky, kteří v minulých letech zápolení content creatorů hojně sledovali.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport