CS:GO

Populární tuzemská BYOC LAN akce startuje už o víkendu

Populární tuzemská BYOC LAN akce startuje už o víkendu
5. 7. 2023
  |  

Víkend bude ve Starém Městě u Uherského Hradiště opět patřit populární tuzemské LAN akci Quietus Day. Na ni se sjíždí tradičně řada domácích (profesionálních) hráčů, kteří se s kamarády turnaje účastní.

Do moravského městečka Staré Město u Uherského Hradiště se každoročně sjedou desítky tuzemských CS:GO hráčů a hráček, aby odehráli komunitní BYOC LAN turnaj Quietus Day. 

Turnaje se v různých mix týmech s kamarády účastní například kvalitní domácí CS:GO hráči jako Martin "Dytor" Handl, Jakub "M1key" Krausko, Dominik "NIO" Maxian, Martin "Pechyn" Pechoušek nebo Max "SHOCK" Kvapil nebo Lukáš "sAvana" Lintner.

Pod názvem týmu Hafo nalezneme také sestavu, kterou tvoří komentátorské kvarteto Jakub "Koty" Kotajny, Šimon "SajmoN" Nemček, Tomáš "sTORM" Svoboda, Jozef "Joshua" Dekan a šéfadmin PLAYzone Jan "DarrGun" Náhlík. Kompletní list účastníků naleznete na oficiálních stránkách akce.

Turnaj se tradičně koná od pátku do neděle a většinou má část hráčů povoleno zápolení vysílat. S největší pravděpodobností se tak můžete těšit na přenosy například z pohledu Romana "blade" Pilného, který se turnaje také účastní.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.