FIFA

Pokračující FIFA rošáda. Entropiq pouští hned 3 své hráč. Přijde M4TKO z Bohemians?

Pokračující FIFA rošáda. Entropiq pouští hned 3 své hráč. Přijde M4TKO z Bohemians?
6. 7. 2021
  |  

Jak jsme již avizovali v posledních týdnech, domácí FIFA scénu čeká divoké léto. Odchod hráčů oznámila již Slavia, Bohemians a nyní se k nim přidává také celek Entropiq, který opouští české duo RIIJK & Huhnak a také Venny.

Oba čeští hráči byli součástí organizace Entropiq od jejího počátku a tvořili tak jednu ze sekcí, která celý projekt odstartovala. Obecně byl v té době kladen na FIFU velký důraz a ten neustával ani s příchodem investora Vladimíra Šmicera, dlouholetého českého reprezentanta a fanouška populárního fotbalového simulátoru.

A z počátku všechno vypadalo dobře, RIIJK se například radoval v roce 2020 z vítězství v eMOL Cupu nebo triumfu na slovenském MSR.

Nutno říct, že v Entropiq na FIFA scéně vymysleli další věci, jako charitativní FIFA turnaj pro domácí hvězdy nebo další showmatche, které přilákaly spoustu zájmu a měly přidanou hodnotu.
Bohužel v aktuálním roce to nebyla bůhví jaká jízda a oba hráči byli ve stínu jiných jmen na tuzemské scéně. Vedení a hráči se tak rozhodli pro vzájemné ukončení spolupráce. Organizace tak dnes na svých sociálních sítích popřála všem třem borcům jen to nejlepší do jejich dalších kariér a života a spolupráci ukončila.



Co bude s FIFA sekcí v Entropiq dál? Stále by v ní měl, i dle oficiální webu, působit britský hráč FULLY a nabízí se možnost nové akvizice borců z domácí scény. Jednou z takových možností by dle spekulací mohl být i hráč Bohemians eSports Matěj "M4TKO" Dunka.

Na oficiální stanoviska a potvrzení přestupů si nějakou tu chvíli ještě budeme muset počkat. S blížícím se startem nového FIFA ročníku je však jasné, že managementy organizací budou chtít mít soupisky uzavřeny, aby se hráči mohli vklidu na začátek připravovat.

Zdroj úvodní fotografie: entropiq.gg
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.