League of Legends

Po šesti kolech Masters kraluje Entropiq, ING se trápí

Po šesti kolech Masters kraluje Entropiq, ING se trápí
15. 2. 2023
  |  

Jarní Mastercard Hitpoint Masters pomalu uzavírají první polovinu a z formy jednotlivých týmů už je čitelná tendence, se kterou celky budou bojovat o titul i postup do EMEA Masters, jaký je nynější stav ligy?

Po šesti zápasech na vrcholu stojí tým Entropiq, který jako jediný dosud prochází soutěží bez prohry. Posledním celkem, se kterým se v první polovině utká, je eSuba již tento pátek. Modrá krev je zatím druhá, jedinkrát prohrála s DNE. 

Dynamo pak zatím za očekáváním mírně zaostává, i přes porážku eSuby figuruje se skóre 3-3 společně se SINNERS a Cryptovou na děleném třetím místě. Cryptova se s Hříšníky utká v sedmém kole v přímém souboji o odpoutání na postupových pozicích.

Mastercard Hitpoint Masters Spring 2023 po 6. kole | Zdroj: Leaguepedia

Na děleném šestém místě s bilancí 2-4 společně sedí Sampi a BRUTE. Sampi se vyhrabali z katastrofálního začátku a zaznamenali dvě výhry v řadě, naposledy překvapivě proti Dynamu, BRUTE sympatickými výkony baví a při zlepšení ukončování zápasů budou dál trápit favority.

Na posledním místě se bez jediné výhry krčí Inside Games. Tradiční domácí organizace měla pro letošní rok velké plány, ty se ale nakonec v offseason musely změnit a nyní tým opět směřuje do bojů o udržení.

Další hrací kolo sledujte v pátek 17. února od 16:00 na Twitch kanálu Hitpointu.


Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč