League of Legends

Po prohře změna na midu u eSuby, noví GLORE vyhráli

Po prohře změna na midu u eSuby, noví GLORE vyhráli
21. 6. 2024
  |  

Po polovině soutěže a špatném startu týmu GLORE a eSuba přichází změny v sestavách. Pro eSubu přijde až v příštím kole, GLORE už dokázali s novým midlanerem a topařem vyhrát.

Osmé kolo Mastercard Hitpoint Masters přineslo klíčový duel pro eSubu, která potřebovala porazit Parakeet pro hmatatelnou šanci vyhnutí se bojům o sestup z první ligy. Po blamáži v midgame ale španělská organizace eSubu přejela a vyrovnala skóre na 4-4.

Reakce přišla pár hodin po zápase, eSuba ohlásila výměnu midlanera Koubeeho za DVLKa. Drží se tak původního programu odchovanců a chce změnou dodat sestavě nový impuls, který pomůže zachránit zpackaný split.

Mastercard Hitpoint Masters | Zdroj: Leaguepedia

Entropiq vyhráli i osmý duel v základní části a drží neporazitelnost, tentokrát si vyšlápli na druhé BRUTE. S nimi se tak na druhém místě sešly celky UNiTY a Dynamo Eclot. Z této trojice totiž vyhrálo jen Dynamo, které porazilo právě UNiTY a srovnalo tak bilanci s oběma na 5-3.

Na závěr dnešního programu jsme mohli poprvé sledovat novou sestavu GLORE s čínským midlanerem s nickem mirrored a německým toplanerem dejanem. Změny se vyplatily hned na první pokus, GLORE porazili OGC a začínají utíkat z posledních míst.

V příštím kole zkusí eSuba šokovat ligu proti Entropiqu, BRUTE se o druhé místo v tabulce utká s UNiTY.


Zdroj úvodní fotografie: eSuba

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč