FIFA
EA SPORTS FC

Plzeňská Viktorka a T9Laky po 4 letech končí spolupráci

Plzeňská Viktorka a T9Laky po 4 letech končí spolupráci
12. 9. 2023
  |  

Nečekaná zpráva přišla na tuzemskou FIFA scénu ze západních Čech. Klub FC Viktoria Plzeň totiž opouští těsně před startem nové sezony dosavadní FIFA hráč Lukáš "T9Laky" Pour. Dvojnásobný vítěz ankety eFotbalista roku si bude hledat nové angažmá a dle svých slov je připraven na nové výzvy.

Fotbalový klub FC Viktoria Plzeň během úterního odpoledne zveřejnil informaci, že se po dlouhých 4 letech spolupráce loučí s dosavadním FIFA reprezentantem a jedním z nejlepších hráčů tuzemské FIFA scény Lukášem "T9Laky" Pourem, který pro ni vyhrál nejeden titul.

"Chtěl bych Lukášovi poděkovat za krásné čtyři roky plné úspěchů i za to, jakým způsobem náš klub reprezentoval. Nyní se naše cesty rozchází, ale přejeme mu hodně štěstí v další esportové kariéře a samozřejmě i v osobním životě," dodal pro klubový web marketingový manažer Miroslav Bezděka.

Lukáš "T9Laky" Pour reprezentoval západočeský fotbalový klub na poli esportu dlouhé 4 roky, za které se stal vítězem represtižní e:LIGY od Ligové fotbalové asociace a v anketě Fotbalové asociace České republiky eFotbalista roku se dvakrát stal jejím absolutním vítězem.

Sám hráč následně na sociálních sítích zveřejnil informace, že je připraven na nové výzvy, které příjdou: "Byla to jízda. Ke dni 1.9. 2023 se oficiálně loučím s FCVP. Děkuji za veškerou podporu, vzpomínky a strávené roky v týmu. Pokud by mě někdo rád kontaktoval ohledně FIFY či jiné nabídky, tak můžete na instagramu nebo na email: lukaspour97@gmail.com."

Bude zajímavé sledovat, jak se nadále FIFA scéna na domácí scéně bude pod názvem EA Sports FC vyvíjet. Entropiq před časem propustil dvojici vítězů e:LIGY, zároveň se objevují informace, že hráči budou muset reprezentovat fotbalové kluby (a ne organizace) i v jiných, než oficiálních soutěžích od LFA.

Zdroj úvodní fotografie: fcviktoria.cz

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.