Partnerství

PLAYzone otevřela esportovou arénu na pražském Chodově

PLAYzone otevřela esportovou arénu na pražském Chodově
25. 4. 2022
  |  

Vodafone PLAYzone aréna je od pondělka otevřená veřejnosti. Na 1000 metrech čtverečních najdou fanoušci gamingu a esportu vše od počítačů, VR, až po lounge na sledování zápasů. Cena investice do projektu, za kterým stojí skupina Prima, se vyšplhala do desítek milionů korun.

Pro fanoušky esportových akcí, nadšené hráče, ale potažmo také firmy a další subjekty jako místo k teambuildingu či setkávání influencerů s podporovateli. Vodafone PLAYzone aréna nabízí pro milovníky gamingu na 1000 metrech čtverečních zázemí baru s bistrem, LED obrazovku na sledování soutěží nebo 60 počítačů a dalšího herního vybavení.

„V letošním roce jsme spustili revoluci v esportu. Představili jsme MČR ve hře Counter-Strike: Global Offensive o 4,5 milionu korun a zároveň otevíráme unikátní esportovou arénu. Bez nadsázky mohu říct, že se jedná o sen, který se proměnil v realitu. I když se o esportu intenzivně hovoří až v poslední době, mnozí z nás se esportu profesně věnují přes 15 let. S hráči, diváky i partnery už se nebudeme potkávat pouze párkrát do roka na některém z našich eventů, ale můžeme je pozvat k nám do Vodafone PLAYzone Areny, nového domova česko-slovenského esportu,“ popisuje Lukáš Pleskot, výkonný ředitel agentury PLAYzone.
Půdorys Vodafone PLAYzone Arény na pražském Chodově | Zdroj: PLAYzone Agency
Aréna na pražském Chodově také nabídne možnost zázemí dalším projektům PLAYzone, tedy natáčení televizních a online pořadů, prezentaci dalších produktů nebo studio, ve kterém se budou vysílat nejen domácí akce.

„Naším posláním je spojovat lidi a nabízet jim výhody digitalizace. Aréna na Chodově svým vybavením otevírá svět esportu nejen profesionálům, ale právě i širokému okruhu zájemců. Nejlepší okamžiky přicházejí, když nás nic neruší. Proto jsme rádi, že můžeme v esportu působit nejenom jako partner, ale jsme s hráči v kontaktu v celé aréně. Díky našemu připojení totiž umožníme hráčům vychutnat si jejich koníček bez záseků nebo čekání na internetové připojení. Vodafone PLAYzone Arena je unikátním projektem a jsem rád, že můžeme být u toho,“ říká Petr Dvořák, generální ředitel společnosti Vodafone.

Zázemí objektu, který je v těsném dosahu pražského metra "C", okusili během víkendu také influenceři během speciální VIP párty. Dnes se aréna otevírá všem zájemcům. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.