Zajímavosti
PR Článek

Plaťte bezpečně na internetu s paysafecard! Pořiďte ji na Sazce a hrajte o PINy za 100 000 korun

Plaťte bezpečně na internetu s paysafecard! Pořiďte ji na Sazce a hrajte o PINy za 100 000 korun
14. 6. 2022
  |  

Řešíte nákup aplikací, předplatných, doplňků do her nebo hry samotné na platformách jako Epic Games nebo Steam? Paysafecard nabízí bezpečné řešení. Pak vyzkoušejte bezpečné placení pomocí paysafecard, kterou pořídíte na tisících pobočkách Sazky. Navíc můžete soutěžit o 100 000 korun v paysafecard PINech.

Už se vám několikrát stalo, že jste neměli důvěru k internetovým platbám a raději byste se zadávání čísla své karty nebo bankovního účtu úplně vyhnuli? S paysafecard se nemusíte ničeho obávat. 

Platba na internetu probíhá přes předplacený 16 místný PIN kód, který zakoupíte na terminálech společnosti Sazka. PINy paysafecard můžete zakoupit v hodnotách 200 Kč, 500 Kč, 1200 Kč a 2 500 Kč. Čerpání je libovolné a nemusíte je utrácet najednou. 

Právě samotné paysafecard můžete koupit i na prodejních terminálech Sazky, tedy na tisícovkách prodejních míst, přičemž  více jak 3 700 prodejen má otevřeno ve večerních hodinách a o víkendu, 700 dokonce jede nonstop. Zároveň jsou termíny umístěny také nově na pobočkách České pošty.
S paysafecard z poboček Sazky můžete soutěžit od 13. června do 14: srpna na webu paysfacecard.com/sazka2022
„S paysafecard mohou lidé bezpečně platit na internetu. Využití je široké, od platby za hry a herní doplňky, až po předplatné a prémiová členství online služeb. Používá se jednoduše: při platbě zadáte možnost úhrady přes paysafecard a vyplníte jen číslo PINu. Nemusíte se tak obávat zneužití své platební karty nebo bankovního účtu. Od 13. června do 14. srpna navíc spouštíme soutěž, ve které se hraje o PINy v celkové hodnotě 100 000 korun,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu a Finančních služeb Sazky.

Samotné PINy paysafacard je možné běžně využít v rámci internetových platforem k jednorázovým nákupům i placení předplatného. Příklad mohou být služby Spotify, Deezer, prémiová členství či aplikace společností Google Play nebo Microsoft. 

Aktuálně navíc probíhá soutěž. Pokud totiž PIN paysafecard na terminálu Sazky zakoupíte v období od 13. června do 14. srpna a bude v minimální hodnotě 500 Kč, můžete se vy nebo obdarovaný zúčastnit soutěže o PINy zdarma v celkové hodnotě 100 000 Kč.

Pro následné zapojení do soutěže stačí vložení PINu na webové stránce www.paysafecard.cz/sazka2022, následně stačí jen mít štěstí při slosování.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport