CS:GO

Pechyn do eSuby? Na MČR Tour by měl vystřídat v sestavě jara

Pechyn do eSuby? Na MČR Tour by měl vystřídat v sestavě jara
1. 7. 2021
  |  

Zkoušení nových sestav a rotace po domácí scéně se rozjela na plné obrátky. S blížící se AORUS MČR Tour přibylo nové jméno také v sestavě eSuby. Na peprnosti dodává, že jde o hráče Sampi.

Martin "Pechyn" Pechoušek již zřejmě nefiguruje v dalších plánech Sampi a queztona, který byl pověřen skládáním sestavy, a tak se rozhodl přijmout nabídku eSuby na pomoc s kvalifikací na MČR. Portál PLAYzone přišel s touto informací před pár hodinami v kontextu uzavření soupisek a preview na víkendovou AORUS MČR Tour.

Na pikantnosti celé situaci dodává fakt, že ještě několik týdnů zpátky došlo k roztržce mezi Sampi a eSubou na sociálních sítích skrze hostování od hráčů SINNERS v závěru COOL Ligy, kde eSuba porazila Sampi 2:1 v boji o bronz.
Pechyn by měl do sestavy naskočit jako náhradník, zřejmě příležitostně, za aktuálního in-game-leadera jara. Je tedy otázkou, kdo převezem jeho roli a povede strategii týmu.

Každopádně jde o další po sobě velmi rychle jdoucí výměnu hráčů. Jak jsme avizovali v posledních článcích, tak mezi DEFEATERS a eEriness došlo k výměně dvou hráčů a na lavičku zamířily také hvězdy v ENTERPRISE.

Nadcházející AORUS MČR Tour tak může mnoho napovědět, ale taky se zřejmě dočkáme překvapení v podobě vítěze a tedy zároveň přímého postupujícího na MČR.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.