CS:GO

Patrik "outex" Tomko končí v Dark Tigers, posílí Moops. Zde se setká s dalšími ex-DTG a také zedem

Patrik "outex" Tomko končí v Dark Tigers, posílí Moops. Zde se setká s dalšími ex-DTG a také zedem
27. 3. 2022
  |  

Rotace hráčů na domácí scéně nabírá velmi rychlý spád. Jen po pár turnajích začíná organizace sahat do svých sestav. Týká se to také Dark Tigers, jejichž hráč Patrik "outex" Tomko byl oznámen jako posila Team Moops.

Organizace Moops se rozhodli na svých sociálních sítích oznámit CS:GO line-up pro nadcházející období. V sestavě se nachází řada zajímavých jmen z česko-slovenské scény. 

Jednou z největších posil je Adam "ZEDc" Bartko, který byl před pár týdny posazen na bench v organizaci Dynamo Eclot. Po jeho boku se kromě Václava "rpg" Vlacha, zakladatele a majitele Moops, představí také bývalí hráči Dark Tigers.
Tím, který temné tygry opustil jako poslední, je Patrik "outex" Tomko. Do poslední chvíle totiž nebylo jasné, zda se u Dark Tigers bude měnit sestava nebo ne. Nyní to vypadá, že ano, byť samotná organizace změny zatím nepotvrdila.

Z bývalých hráčů Dark Tigers se do sestavy Moops podívají také Tomáš "fino" Bebjak a David "Aralio" Vu. Všichni společně budou chtít dokázat, že se na domácí scéně mohou prosadit.

Tým společně odehrál CS:GO Y-GAMES PRO SERIES - SEASON 2 OPEN QUALIFICATION, kde však podlehl ve 3., klíčovém, kole celku 1dayheroes.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.