Partnerství

Partner ze světa realit? Dynamo Eclot představilo spolupráci s NEXT REALITY

Partner ze světa realit? Dynamo Eclot představilo spolupráci s NEXT REALITY
15. 11. 2021
  |  

Organizace Dynamo Eclot navazuje na oznámení spolupráce se společností D+D REAL a podobně jako hokejový klub HC Dynamo Pardubice oznámilo partnerství také s NEXT REALITY.

Realitní společnost NEXT REALITY působí na českém trhu od roku 2006. Nyní, coby nový neendemický partner DNE chce podpořit, ale i zaujmout mladou generaci, která sleduje špičkový esport.

"NEXT REALITY je realitní kancelář, která si zakládá na moderních informačních technologiích a zároveň jsme nadšenci do sportu obecně. Právě proto máme radost, že můžeme sponzorovat poměrně nový obor sportu, kde se tyto světy prolínají," uvozuje spolupráci generální ředitel společnosti Robert Hanzl a dodává: "Mimo to rádi podporujeme konkrétní talentové mladé lidi a pevně doufáme a přejeme si jejich úspěch."
"Jsme rádi, že si nás společnost NEXT REALITY vybrala jako partnera pro oslovení mladé generace lidí, kteří nyní možná řeší vedle školy a dalších koníčků hlavně hraní her, ale už brzy se budou muset jako všichni zaobírat otázkou vlastního bydlení. Jsme rádi, že v NEXT REALITY vidí tento potenciál a rozhodli se s námi spojit. Věřím, že naše spolupráce bude úspěšná a vítězná,“ nechal se slyšet Martin Novotný, CEO esportové organizace Dynamo Eclot.

Dynamo Eclot zažívá velmi úspěšné období, které korunovalo včerejším stříbrem z League of Legends MČR 2021. Do toho se NHL sekce chystá na jízdu za obhajobou titulu v Enyaq Hockey League a CS:GO bude chtít útočit na pódium v rámci Vodafone MČR 2021.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport