League of Legends

Parakeet zaskočili GLORE, Entropiq v derby přejel eSubu

Parakeet zaskočili GLORE, Entropiq v derby přejel eSubu
4. 6. 2024
  |  

Duel dvou historicky nejúspěšnějších organizací českého League of Legends zcela ovládl současný král, eSuba vstupuje do Mastercard Hitpoint Masters se zápornou bilancí.V prozatimní vývoji šokuje úspěch španělské organizace na českém poli.

Úvod druhého kola Masters přinesl další zisk pro španělské papoušky, Parakeet po výborných výkonech midlanera Adyho a toplanera R0bbeda dokázali porazit posledního finalistu GLORE. Sestava GLR se tak dál hledá a první dny Masters nevypadá připravena zopakovat minulé úspěchy.

Na ty navazují také BRUTE, kteří se dokázali oklepat z drtivé prohry proti Entropiq v prvním kole. V důležitém duelu s UNiTY aktivovali své posily a přímého konkurenta o postupová místa zvládli přehrát.

Pořadí po druhém hracím dni Mastercard Hitpoint Masters | Zdroj: Leaguepedia

V populárním derby Entropiq - eSuba dál vládne zeleno-černá organizace, Entropiq eSubu, hrající stále s náhradním junglerem, dokázali efektivně vykrvácet. Hra neměla žádné šílené tempo ani akci, Entropiq kontrolovaně a systematicky rozebral historického konkurenta. Dle očekávání začíná bez porážky, eSuba je po dvou kolech bez vítězství. Situaci by měl zlepšit start junglera Lulase v příštím kole.

Bez výhry je také OGC, které nestačilo na Dynamo Eclot s českými legendami v sestavě. Dynamo podobný zápas na start ligy potřebovalo, výhra ho může nastartovat do zajímavé formy. OGC naopak zatím potvrzuje předpoklad outsidera ligy a bude bojovat především o zlepšení týmových výkonů.

V pátečním kole se z klíčových duelů můžeme těšit na GLORE proti Dynamu a eSubu s UNiTY, nejlepší domácí lolesport sledujte na Twitchi Hitpointu.


Zdroj úvodní fotografie: Hitpoint

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč