CS:GO

Ostré vyjádření od GLORE: Rutk0 přijal nabídku Dark Tigers i přes náš kontrakt a byl Sampi potrestán

Ostré vyjádření od GLORE: Rutk0 přijal nabídku Dark Tigers i přes náš kontrakt a byl Sampi potrestán
10. 4. 2022
  |  

Během sobotního večera se k situaci okolo CS:GO sestavy GLORE vyjádřil CEO a manažer organizace. Ten se ve vyjádření ostřel opřel do chování hráče Rutk0 během nabídky od Dark Tigers.

Slovenský hráč Rudolf "Rutk0" Kovalčik odešel v únoru na hostování ze Sampi do GLORE. Zde vydržel však pouze měsíc a jeho hostování se přesunulo pod Dark Tigers. A nyní se zdá, že nešlo úplně o mírumilovný proces změny angažmá.

„Hlavním důvodem k rozpadu této sestavy byl především hráč Rutk0. Hráč před začátkem Sazka eLEAGUE dostal nabídku od hráče Dark Tigers o tom, zdali by se nechtěl k nim přidat a hrát s nimi. Rutk0 tuto nabídku přijal bezprostředně i přes to, že jsme měli podepsanou smlouvu o hostování tohoto hráče s týmem Sampi. Hráč byl od své domovské organizace potrestán a bylo ukončeno hostování tohoto hráče,“ reagoval na oficiálním profilu GLORE CEO a manažer organizace Jaroslav Kožušník. 

Podle všeho se tak zdá, že došlo k porušení kontraktu o hostování, což muselo být následně vyřešeno potrestáním samotného hráče, přičemž však Sampi se změnou hostování souhlasili. 

GLORE se rozhodli rozpustit následně celou CS:GO soupisku, kromě Rudolfa "Rutk0" Kovalčika totiž do Dark Tigers mířil také mladý talent Oldřich "PR" Nový. 

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport