CS:GO

oskar se vrací do SINNERS! O svém comebacku promluvil exkluzivně v rozhovoru pro Sazka Esport

oskar se vrací do SINNERS! O svém comebacku promluvil exkluzivně v rozhovoru pro Sazka Esport
23. 11. 2022
  |  

Velký návrat české legendy! Tomáš "oskar" Šťastný se po deseti měsících vrací do SINNERS, kde zaujme roli po Davidu "forsyy" Bílém, který byl umístěn na přestupovou listinu. Bývalý sniper MOUZ či HellRaisers zároveň shrnul uplynulé měsíce své kariéry a nastínil plány do budoucna v exkluzivním rozhovoru pro Sazka Esport.

Tomáš "oskar" Šťastný
Největší bomba zimního přestupového období? Tomáš "oskar" Šťastný hlásí po desíti měsících návrat na českou scénu a míří opět do SINNERS, se kterými loni slavil vítězství na Mistrovství ČR v CS:GO . Hříšníci oznámili podpis české legendy hodinu poté, co na přestupovou listinu zařadili Davida "forsyy" Bílého. Talentovaný hráč do SINNERS  příšel na začátku roku 2022, aby zaplnil volné místo právě po oskarovi.

Po svém odchodu ze SINNERS se oskar pohyboval na světové scéně v barvách týmu GORILLAZ, později už oficiálně přejmenovaném na TITANS. Zahraniční angažmá však nevyšlo podle představ, tým si nesedl po hráčské stránce, v zápasech nepanovala strategická shoda a ani nálada nebyla jedna z nejvyšších. Roster totiž nedostal několik měsíců zaplaceno, což vedlo oskara k předčasnému ukončení kontraktu a jeho přesun do pole "free agents".

Bez kontraktu však nezůstává dlouho. Po oznámení této skutečnosti se ihned ozvalo několik českých organizací, včetně SINNERS, kteří pro jednoho z nejlepších tuzemských hráčů vůbec byli první volbou. Oskar se v SINNERS znovu setká s trojicí hráčů Beastik, ZEDKO a SHOCK, s nimiž dokázal vybojovat historickou 19. příčku na HLTV.org rankingu. 

Oproti předchozí štaci v liberecké organizaci se nepotká s NEOFRAGem, který odešel do OG. Za to s jeho náhradou zkušenosti již má, protože s Patrikem "Zero" Žúdelem Tomáš nastupoval v barvách HellRaisers v roce 2016. 

Tomáš Pechman, týmový manažer SINNERS, k návratu oskara pronesl:  „Kdysi jsme se s oskarem jasně shodli na cíli, kterého chceme v SINNERS společně dosáhnout, a tím je postup na Major. Tehdy nám kvalifikace těsně utekla. Nyní je chvíle udělat maximum pro to, aby se sen splnil jak nám, tak hlavně fanouškům. Vítej zpět doma, Tome.“

Stejný pohled na věc sdílí rovněž oskar, který postup na Major označil jako hlavní cíl v exkluzivním rozhovoru pro Sazka Esport. Do oficiálních zápasů týmu se připojí na začátku roku 2023. 

Celý rozhovor, v němž se třeba také dozvíte, jaký jiný český celek měl o hvězdného AWP hráče zájem, si můžete poslechnout níže v přiloženém videu.

 


Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport