CS:GO

Organizátoři REPUBLEAGUE posouvají celou 3. sezonu. Příčinou je termínová kolize dalších turnajů

Organizátoři REPUBLEAGUE posouvají celou 3. sezonu. Příčinou je termínová kolize dalších turnajů
18. 2. 2022
  |  

Problém slovenských organizátorů REPUBLEAGUE s turnajovým datumem se zdá být vyřešen posunutím celé soutěže. Closed kvalifikace začne až v květnu, hlavní část soutěže pak proběhne v návaznosti během června.

Během čtvrtečního večera organizátoři REPUBLEAGUE na svých sociálních sítích oznámili změnu v rozvrhu a termínech 3. ročníku soutěže. Celá liga se posouvá prakticky do června s tím, že v posledním květnovém týdnu začne uzavřená kvalifikace.

  • Uzavřená kvalifikace -> 23. května - 6. června 2022
  • Hlavní turnaj -> 7. června - 29. června 2022

Oproti původním plánům jde o více než tříměsíční posun. Oficiálním důvodem přesunu soutěže je termínový střet s jinými turnaji, na základě kterého se organizátoři rozhodli pro ústupek.
Vyjádření organizátorů REPUBLEAGUE Season 3. | Zdroj: Sociální sítě @REPUBLEAGUE
Týmy, které se kvalifikovaly nebo byly pozvány do 3. sezony, tak mají na přípravu o to více času, nicméně nikde není psáno, že právě v tomto termínu už nemají něco naplánováno.

S největší pravděpodobností však na velké změny nedojde a my se tak budeme moci těšit na česko-slovenské týmy Sampi, kteří zvládli otevřenou kvalifikaci a vypadají ve skvělé formě, SINNERS, Entropiq Prague nebo ENTERPRISE esports.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook REPUBLEAGUE

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport