Esport

Organizace SINNERS spojuje síly se značkou SteelSeries

Organizace SINNERS spojuje síly se značkou SteelSeries
18. 3. 2023
  |  

Přední česká organizace SINNERS se stala oficiálním partnerským týmem dánské společnosti SteelSeries, která se zabývá výrobou špičkových herních periferií.

V sobotní poledne přišla z tábora SINNERS zpráva o novém partnerství, kterého tým dosáhl se společností SteelSeries. Steelseries je dánská značka vyrábějící high-endové herní periferie a na trhu se pohybuje již od roku 2001. Kromě SINNERS podporuje společnost také jiné esportové organizace v čele s FaZe Clan či OG.

Svůj komentář k novému partnerství doplnil i IGL CS:GO týmu Sebastian "beastik" Daňo: „Jsem rád, že máme možnost spolupracovat se značkou SteelSeries. Hodně mě baví jejich software Sonar, kde si můžu vyladit in-game zvuk přesně jak potřebuji a jejich myška Aerox 3 Wireless byla jasná volba hned po prvním vyzkoušení.”

Spokojenost z uzavřené spolupráce neskrýval ani Business Development Manager Milan Hýbl: „Pokud jde o hardware partnery a esportové týmy, je to vždy složité. Výkon hráče je vždy na prvním místě, a proto jsem byl příjemně překvapen, jak byli kluci nadšení, když jsem jim řekl o potenciálním partnerství se SteelSeries. Náš CS:GO tým testoval téměř každý SteelSeries produkt, který může firma ze sekce periferií nabídnout a každý si přišel na své. Proto si SteelSeries tolik vážíme, dělají totiž gear pro opravdové hráče. Jsem si jistý, že společně dosáhneme velkých věcí, zvláště teď, když jsou kluci plně vybaveni.“

SINNERS svou spolupráci oznámili minutovým videem, na které se můžete podívat níže.

 


Zdroj úvodní fotografie: Tisková zpráva SINNERS

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport