CS:GO

Organizace Entropiq potvrdila CS:GO roster. Přichází polská legenda snatchie

Organizace Entropiq potvrdila CS:GO roster. Přichází polská legenda snatchie
1. 2. 2023
  |  

Česká organizace Entropiq zvěřejnila dnes, tedy prvního února, svoji CS:GO sestavu, se kterou se opět pokusí uspět. Kromě toho také na offline akci ve Vodafone PLAYzone Aréně představila nového generálního partnera pro rok 2023.

Z loňských sestav toho v Entropiq příliš nezůstalo, kromě jiných odešela také mediální tvář týmu a její in-game leader Michal “leckr” Kadlíček, stejně jako dvojice zahraničních hráčů Zoran "xicoz" Markovski a Michael "sesL" Higatzberger, nezůstal ani srbský trenér Mihajlo "Feed" Petrović.

Vedení organizace, ale i sekce samotné, čekal tak náročný úkol. Prakticky na zelené louce postavit tým, který by měl být opět konkurenceschopný mezi dalšími česko-slovenskými sestavami. To se v minulých měsících a letech příliš nedařilo, a to i přesto, jaké možnosti organizace, jejímž zakladetelem je Martin Kabrhel, měla.

Dvojici stávajících českých hráčů (Josef “MoriiSko” Maurenc a Filip “AJTT” Dolenský), která přežila prosincovo-lednové turbulence v organizaci Entropiq doplní opět zahraniční hráči, včetně zástupce Slovenska. Tentokrát jimi bude trojice v čele s německým IGL Christophem “red” Hinrichsem, přichází zkušený polský hráč Michał “snatchie” Rudzki, který v týmu uchopí AWP a pětici uzavírá slovenský reprezentant Rudolf “Rutk0” Kovalčík (rifler). Na celou sestavu bude dohlížet zkušený polský coach Mariusz “Loord” Cybulski. 

Za organizaci se vyjádřil Chief Gaming Office Pavel Klaban: “CS:GO je vysoce kompetitivní hra a Entropiq je velmi ambiciózní klub, který se chce pravidelně porovnávat s tuzemskou elitou a účastnit turnajů i na mezinárodní úrovni. Věřím, že nová sestavě naplní naše očekávání a cíle.”

Kromě potvrzení CS:GO sestavy došlo také na odhalení nového partnera organizace, kterým bude sázková společnost Tipsport.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.