CS:GO

Organizace BRUTE potají "představila" novou CS:GO soupisku. EYO zůstává, přidávají se mladíci

Organizace BRUTE potají "představila" novou CS:GO soupisku. EYO zůstává, přidávají se mladíci
4. 12. 2021
  |  

Organizace BRUTE se zřejmě nechce vzdát své CS:GO sekce ani pro rok 2022. Management relativně "potají" oznámil novou soupisku CS:GO týmu, v němž zůstává z letoška pouze EYO a W0LF.

Poslední měsíce nebyly pro nynější organizaci Semtex.BRUTE jednoduchých. Změna ve struktuře vlastníků, kritika ze strany fanoušků i odborné veřejnosti na výkony zejména CS:GO sekce, která byla v předchozím období chloubou. I přesto se však povedlo sestavám ukázat mezi nejlepšími domácími celky jména kvalitních hráčů, kteří zamířil do TOP tuzemských celků jako ENTERPRISE (Adejis & Matys) nebo Entropiq Prague (KWERTZZ).

Dost možná tato cesta s ukazováním potenciálu a budování týmu na mladých hráčích, které se posléze pokusíte za "prodej" zpeněžit, bude to, na čem Semtex.BRUTE chtějí stavět v roce 2022. Nová soupiska by tomu z velké části odpovídala.

Lehce potají formou jediného příspěvku v Instagram Stories oznámila totiž organizace v pátek, kdo se v sestavě ukáže, jak upozornil web PLAYzone. Paradoxně oznámení o nové CS:GO sestavě komunikačně přehlušil meme příspěvek o Farming Simulatoru.
Pokud se podíváme zpátky na samotnou soupisku, dozvíme se, že pokračuje pouze duo Ondřej "EYO" Šťastný a Adam "W0LF" Antoš, které jsme viděli v dresu BRUTE v rámci Sazka eLEAGUE. V této soutěži však tým neuspěl a po baráži se s ní rozloučil.

EYO tedy jako veterán domácí scény stále zřejmě cítí chuť něco dokázat, předat zkušenosti a být součástí tuzemské CS:GO komunity. Jediném ze dvou Slováků v sestavě je Tibor "SiKO" Putera, kterého si celek vytáhl z týmu BRUTE Juniors. Pětici doplňují hráči Vojtěch "M1nT" Pauš a Boris "BORO" Jánoš, kteří už barvy BRUTE oblékali v aktuální sezoně ESEA Intermediate.

Zda bude dávat organizaci a novému vlastníkovi smysl podporovat CS:GO sekci dlouhodobě se zřejmě dozvíme až během roku 2022. Nezbývá než věřit, že BRUTE minimálně opět ukáží na domácí scéně řadu talentů, o které bude zájem mezi nejlepšími.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.