CS:GO

OFICIÁLNĚ: Sampi dotáhli přestup Erika "The eLiVe" Sitha a podepsali Dominika "blogg1s" Janitu

OFICIÁLNĚ: Sampi dotáhli přestup Erika "The eLiVe" Sitha a podepsali Dominika "blogg1s" Janitu
20. 1. 2023
  |  

Spekulace jsou potvrzeny a Sampi oficiálně představili sestavu, o níž se v posledních dnech v souvislosti s organizací Jakuba Jankta mluvilo. Do rosteru přichází z ENTERPRISE slovenský hráč Erik "The eLiVe" Sith a také volný hráč Dominik "blogg1s" Janita.

Je hotovo! Sampi mají oficiálně podepsaný roster a hráče na rok 2023. Současnou trojici tvořenou hráči: Lukáš "sAvana1" Lintner, Matúš "matys" Šimko a Michal "T4gg3d" Vrzal, pokračuje a k ní se přidává duo zkušených borců, kteří jsou domácí scénou léta prověřeni.

Prvním příchozím hráčem je Erik "The eLiVe" Sith, kterého museli Sampi vyvázat ze smlouvy v ENTERPRISE Esports. Sama organizace uvádí, že jednání trvala několik měsíců. O případné přestupové sumě se dá pouze spekulovat, nicméně pro ENTERPRISE jde o další zajímavý přestup / prodej. Slovenský hráč bude v týmu zastávat roli IGL.

Trn z paty bude mít za cíl vytrhnout Dominik "blogg1s" Janita, který se jako AWP hvězda domácí scény stěhuje z jednoho týmu s modrými barvami do druhého. Po letech strávených v eSubě se rozhodl pro novou výzvu a tu dala právě šance v Sampi.
Sestava Sampi pro rok 2023 | Zdroj: Sampi 
"Přestupové období nebylo jedním z těch lehkých. Zvažovali jsme mnoho možností a variant našeho lineupu. Úzce jsme spolupracovali s celým týmem a vyslyšeli jejich potřeby. Jsem přesvědčena, že Erik s Dominikem jsou těmi nejlepšími posilami pro náš tým. Vážím si zájmu kluků a vložené důvěry v sestavu Sampi.Tipsport. Ve směřování a cílech jsme jednotní a věřím, že nová sezóna nám přinese mnoho pozitivních překvapení a zvratů. Určitě se bude na co dívat," uvedla k akvizici nových hráčů Klára Ottomanská, aktuální CEO organizace Sampi. 

Blíže však o společných cílech hráčů a organizaci nevíme. Vzhledem k papírově silné sestavě se však dá předpokládat, že během dalších měsícům bude tým jednoznačně chtít mířit k medailím a předním příčkám.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.