CS:GO
League of Legends
HearthStone

Oficiálně! Organizace ECLOT se spojuje s hokejovým klubem HC Dynamo Pardubice

Oficiálně! Organizace ECLOT se spojuje s hokejovým klubem HC Dynamo Pardubice
24. 5. 2021
  |  

Další profesionální klub na domácí scéně hlásí investice. Miliardář Petr Deděk pomůže organizace ECLOT, vzniká tím nový tým Dynamo Eclot.

Pardubické Dynamo se začíná poslední roky profilovat jako moderní a dynamicky se rozvíjející klub, vstoupilo do světa esportu už v roce 2019 a v letošním roce ovládlo Enyaq Hockey League od BPA a Grunexu, kde byly zapojeny všechny týmy z nejvyšší domácí hokejové soutěže.

Propojování sportovních klubů s esportem je aktuální po celém světě. Sport reálný a virtuální je jedno velké téma, vzájemně se ovlivňují. Roste odvětví, jehož součástí jsou globální týmy a značka Dynama bude mezi nimi. 
Petr Deděk
Majitel HC Dynamo Pardubice
Cíle organizace ECLOT nikdy nebyly malé, ovšem v posledních letech to byly právě investice, které získávaly celky okolo, nikoliv však tento tým. To se nyní změní a kvalita zázemí a přípravy pro League of Legends, HearthStone, případně i CS:GO sekce by měla vzrůst.



Dosavadní CEO ECLOT Martin Novotný zůstává v roli vedoucího projektu i po spojení s pardubickým hokejem a nadále se bude podílet na chodu a rozvoji organizace. Nyní již pod zmíněnou značkou Dynamo Eclot.

Vedle sportovních cílů nám jde také o systematický rozvoj talentovaných hráčů, jejich osobní vývoj a komplexní přípravu pro reálný život. Kromě toho chceme i nadále rozšiřovat pozitivní povědomí o esportu v české společnosti
Martin Novotný
CEO Dynamo Eclot
Organizace Eclot byla doposud zavedenou značkou na domácí scéně, kde působila již od roku 2015. Za více než 5 let si připsala triumfy napříč herními tituly i zeměmi v Evropě. Mezi největší dosavadní úspěchy patří bezpochyby vítězství na DreamHack Lipsko 2019 a Red Bull M.E.O (v obou případech HearthStone).



Management se podílel také na výchově hráčů jako Matyáš "Carzzy" Orság, který nyní září v LEC a právě na rozvoji nejen herních, ale i lidských, dovedností, se bude pracovat nadále.

Zdroj: Tisková zpráva Dynamo Eclot
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.