CS:GO

Obhájí SINNERS MČR titul? Mohou být navíc po 8 letech organizací, která ovládne turnaj v LoL i CS:GO

Obhájí SINNERS MČR titul? Mohou být navíc po 8 letech organizací, která ovládne turnaj v LoL i CS:GO
22. 11. 2021
  |  

V roce 2013 dokázala eSuba ovládl MČR jak v League of Legends, tak v CS:GO. Od té doby se triumf v těchto dvou hrách žádné organizaci nepovedl. SINNERS zvládli nedávné MČR v League of Legends. Jsou však opravdu favorité také v CS:GO?

Je tomu 8 let, co se jedné organizaci podařilo ovládnout MČR v CS:GO i League of Legends. V roce 2013 se radovala z tohoto double eSuba. Nyní mohou navázat SINNERS, kteří před týdnem ovládli League of Legends MČR 2021 poté, co ve finále porazili Dynamo Eclot.

Před měsícem by člověk vůbec nepochyboval o tom, že SINNERS jsou absolutní number one a největší favorit Vodafone MČR 2021. V posledních týdnech, s tím jak forma české jedničky kolísavě upadá, rostou šance soupeřů, kteří touží krále posledního roku na domácí scéně sesadit.
SINNERS jsou prověřeni těžkými zápasy, včetně těch v offline prostředí, které se nevyvijí podle představ. Své by mohli vyprávět přiznivci české jedničky po finále Sazka eLEAGUE 2021, které přineslo nejeden infarktový moment.

Nutno říct, že narozdíl od Entropiq Prague, eSuby a Dynamo Eclot, kteří se budou prát společně s GLORE ve skupině A o dva semifinálové sloty, mají SINNERS trochu lepší výchozí pozici. Týmy eEriness ani Sampi by totiž neměly být výraznějším soupeřem. Souboj o "lepší" výchozí pozici před play-off tak SINNERS odehrají s největší pravděpodobností s ENTERPRISE. Týmem, který je dost možná největším vyzyvatelem české jedničky v boji o celkový triumf. A los týmů do stejné skupiny tomu jen nahrává. Je totiž jasné, že pokud oba týmy postoupí, další společný zápas může být až finále (nebo souboj o 3. místo).

SINNERS si budou chtít spravit chuť po maďarské akci V4 Future Sports Festival, která celku nevyšla podle představ a kdy jindy, než před domácími fanoušky, by měla přijít o to větší chuť po vítězství.

Pro skupinu B, ve které SINNERS hrají, startuje MČR ve čtvrtek večer úvodními zápasy. Kompletní harmonogram a přehled jsme připravili v článku.

Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.