League of Legends

Obhájci titulu vstoupili do Challengers bezchybně, STOPWATCH se trápí

Obhájci titulu vstoupili do Challengers bezchybně, STOPWATCH se trápí
12. 6. 2023
  |  

Druhá nejvyšší domácí soutěž v League of Legends za sebou má nabitý úvodní týden, který naznačil rozložení sil týmů bojujících o postup do Hitpoint Masters.

Druhá divize CZ/SK lolesportu má odehraná čtyři kola, s výjimkou celků NARCIS a ESTUBA, kteří zatím mají zápasy pouze tři. Právě slovenský univerzitní celek ESTUBA je zatím bez porážky, stejně jako obhájce titulu GLORE. Oba týmy se zatím prezentují jistými výkony a drží první místa tabulky.

Na třetím najdeme Team UNiTY, který se po probojování z relegations turnaje okamžitě zařadil mezi širší okruh favoritů. S vyrovnanou bilancí 2-2 zahájili split ERKO Esports s EXILE, obě organizace ještě budou hledat konzistenci.

Tabulka Hitpoint Challengers po 4 kolech | Zdroj: Leaguepedia

Spodní příčky pak okupují Chilli Esport s jednou výhrou, bez zisku mapy ligu zahájili NARCIS a STOPWATCH, tedy třetí a druhý nejlepší tým minulého splitu. Propad se dal očekávat u finalistů STOPWATCH, kteří razantně měnili sestavu, u NARCIS jde ovšem o nepříjemné překvapení.

Další kolo je v plánu ve středu 14.6. od 15:00, klání sledujte na Twitch kanálu Hitpointu. Od 20:00 bude šlágrem duel o první místo mezi neporaženou ESTUBOU a GLORE.


Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč