CS:GO

Novým trenérem SINNERS je oficiálně tomkeejs. Chceme do ESL Pro League zní z týmu

Novým trenérem SINNERS je oficiálně tomkeejs. Chceme do ESL Pro League zní z týmu
1. 6. 2021
  |  

Potvrdily se spekulace o možné trenérské akvizici týmu SINNERS, o kterých jsme informovali již před několika týdny. Novou posilou na trenérském postu je tomkeejs.

Tomáš "tomeejs" Tomka se stává v pořadí již 3. trenérem domácí jedničky. Vloni vedl celek Tomáš "Efron" Pechman a posléze i známý Slovák žijící v Austrálii KETUBOR.
 
Kariéra Tomkeejse se v minulosti točila především okolo týmů Inside Games a Dark Tigers, ze druhého jmenovaného působiště zná moc dobře duo Sebastian "beastik1" Daňo & Adam "NEOFRAG" Zouhar.

Ze CS:GO si odskočil nový trenér SINNERS také do Valorantu, kde reprezentoval Entropiq. "Chtěl jsem po těch letech zkusit nějakou změnu a Valorant se zdál jako dobrá volba, ale netrvalo to tak dlouho a uvědomil jsem si, jak moc mi csko chybí," komentoval pro web SINNERS.

V prvním rozhovoru po oficiálním oznámení se pro web SINNERS se také nechal slyšet, že cílem týmu do konce roku je "HitnoutTOP 20 v HLTV žebříčku nebo postup do ESL Pro League."

Kromě závěrečného finiše Sazka eLEAGUE se SINNERS stále perou na mezinárodním poli především v ESEA Premier, kde se skórem 5:0 v základním skupině jsou velmi milým překvapením. Cíl na ESL Pro League možná není tak nereálný, byť cesta bude velmi složitá.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook SINNERS
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.