CS:GO

SPEKULACE: Mají SINNERS opět trenéra nebo náhradníka? V ESEA sestavě figuruje nové jméno

SPEKULACE: Mají SINNERS opět trenéra nebo náhradníka? V ESEA sestavě figuruje nové jméno
6. 5. 2021
  |  

Již nějakou dobu se domácí jednička musí obejít bez pomoci trenéra. To se dost možná brzy změní. Na soupisce pro ESEA Premier figuruje nové jméno.

Trenérský post SINNERS postupně vystřídali zkušený Tomáš "efron" Pechman, který zůstal posléze jako Team Manager, švýcarský analytik Bruno "Dukkha" Lopes a posléze Slovák žijící v Austrálii Michal "KETUBOR" Csontoš. Nyní by tento seznam mohl rozšířit také Tomáš "tomkeejs" Tomka, který figuruje v sestavě SINNERS pro ESEA Premier.



Další možností také je, že jde pouze o případného stand-ina, který má k hráčům v sestavě velmi blízko. Byl to on, který společně s beastikem získal triumf na SUPREME Masters, z Hitpoint GA Arena a s Neofragem hrál o TOP4 1. COOL ligy před několika lety.

V posledních týdnech a měsících se Tomkeejs, který pochází z Liberce stejně jako samotná organizace, účastnil několika turnajů a lig v různých sestavách. Tohle by mohl být impuls pro bývalého in-game-leadera Dark Tigers nebo Inside Games k návratu.

Otázkou také zůstává, zda SINNERS nechtějí jít cestou zahraničního trenéra. Podle našich informací byl v hledáčku poměrně dlouhou dobu velezkušený Ukrajinec Sergey "lmbt" Bezhanov, ale finální dohoda nepadla. Důvodem může být i fakt, že v klíčových chvílích hry tým calluje přirozenou řečí, tudíž je pro cizojazyčného trenéra složité navnímat samotnou komunikaci. 
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.