TFT

Nová TFT sekce eSuby i s hvězdou z bývalé Hearthstone sekce Entropiq!

Nová TFT sekce eSuby i s hvězdou z bývalé Hearthstone sekce Entropiq!
22. 6. 2022
  |  

Tým eSuba se vrací ke hře Teamfight Tactics s třemi novými členy. Oznámení přichází v době, kdy se čeká na start CZ&SK TFT Šampionátu. Do týmu přichází Thrae, Kappakuk a Faeli.

Upoutat může zejména právě návrat Oldřicha “Faeli” Mahdala, který už v eSubě působil v letech 2015 až 2018. Ještě na konci loňského roku přitom oblékal dres Entropiq a reprezentoval tým v Hearthstone, ale jeho schopnosti plynně převedl i do hry Teamfight Tactics, kde patří mezi domácí špičku.

V týmu dále figuruje Miloslav “Thrae” Poslední, velká komunitní tvář TFT. Aktivní streamer a bývalý hráč League of Legends se dlouhodobě umisťuje na nejvyšších příčkách domácích i zahraničních turnajů a v eSubě podobně jako Faeli už působil. Thrae za eSubu odehrál jako hráč TFT například MČR 2019, kde skončil na 5. Místě.
Posledním členem eSubácké skvadry je Filip "Kappakuk" Rožnovský, který svými výkony prorazil mezi nejlepší hráče TFT na scéně a je známý i svým dlouhodobě vysokým postavením v hodnoceném žebříčku. 

„Teamfight Tactics dlouhodobě sledujeme a příchod domácí ligy byl hlavním impulzem, kdy jsme začali řešit konkrétní jména. Dva kluci už v eSubě fungovali, což výrazně urychlylo jednání,” uvedl manažer sekce Radek Mikušovský pro týmový web. 

V CZ&SK TFT Šampionátu se objeví nejlepších 16 domácích hráčů, kteří budou bojovat o 30 tisíc korun a hlavně dvě místa na evropském turnaji Star Cup, který pořádá přímo Riot Games. Samotný turnaj má odstartovat 1. července. 

Zdroj úvodní fotografie:  @eSuba

Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka