CS:GO

Nová posila do Entropiq? Tým vypsal veřejné výběrové řízení na nového CS:GO analytika

Nová posila do Entropiq? Tým vypsal veřejné výběrové řízení na nového CS:GO analytika
2. 6. 2021
  |  

Řady aktuálního mistra COOL Ligy a aspiranta na vysoké příčky v Sazka eLEAGUE brzy doplní nová osoba na pozadí. Tým se aktivně dívá po CS:GO analytikovi.

Doposud jsme v pozadí CS:GO týmu Entropiq, zejména pokud vezme Entropiq Prague, měli možnost vídat a sledovat slovenské matadory domácí scény. Nejprve byl u kormidla Matěj "forji" Kmiť, který se posléze stáhl do pozadí a aktuálně mj. komentuje zápasy CS:GO sestav domácí organizace, štafetu následně přebral další Slovák.

Jozef "d0di" Kiss naskočil do Entropiq v závěru loňského roku a tým, který moc dobře znal z předchozích působišť, připravoval na novou sezónu, která se zatím pro jeho svěřence nevyvijí vůbec špatně.

Management Entropiq se ale rozhodl, že je potřeba přidat plnou parou vpřed a proto oficiálně na svých sociálních sítích vyvěsil novinku o hledání CS:GO analytika:

Šanci přihlásit se má očividině každý, byť připravit pečlivou analýzu za relativně krátký čas nebude nic jednoduchého.

A o jaký zápas v analýze jde? Možná lehce (ne)překvapivě nic ze zápasů CS:GO týmů Entropiq nebo Entropiq Prague, ale zápas ENTERPRISE, tedy jejich konkurentů nejen na domácím poli. Dost možná se za pár týdnů leckrova družina s EP utká v rámci play-off Sazka eLEAGUE.

Konkrétně jde o první zápas aktuální sezony ESEA Advanced ligy mezi ENTERPRISE a španělským celkem VELOX, který domácí sestava zvládla 16:9.

Zdroj úvodní fotografie: sazkaeleague.cz
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.