CS:GO

Nikdo z ENTERPRISE nás nekontaktoval, zní z eSuby na popud spekulací o přestupu M1keyho a Pechyna

Nikdo z ENTERPRISE nás nekontaktoval, zní z eSuby na popud spekulací o přestupu M1keyho a Pechyna
17. 1. 2023
  |  

Blíží se další přestupy na ose ENTERPRISE - eSuba? Nebo je vše pouze na začátku tryoutů? Situace vypadá značně zamotaně a sama eSuba portálu PLAYzone uvedla, že nemůže spekulace potvrdit, neboť ze strany EP nebyla kontaktována.

Spustí se velmi brzy přestupový kolotoč, který ovlivní celou domácí scénu? Po spekulacích, které se týkaly projektu Sampi, přichází spojení trasy mezi organizacemi ENTERPRISE a eSuba. 

Ve hře se totiž objevila potenciální soupiska, na které by mohl figurovat jediný ze současných hráčů ENTERPRISE. Tím není nikdo jiný, než Tomáš "system" Zemko, kterého by mohla doplnit dvojice free agent hráčů: Michal "leckr" Kadlíček & Martin "zur1s" Sláma. Pětici pak potenciálně uzavírá dvojice hráčů eSuby, konkrétně se jedná o duo Pechyn & M1key, kteří spolu dokázali výborně spolupracovat během posledního půl roku v éře týmu modré krve.

Obecně jdou éterem různé informace, ze kterých vyčnívá zejména to, že se teprve na většině front jedná nebo dojednává finální podoba všech sestav, ale kromě jiného se právě objevila potenciální sestava ENTERPRISE pod vedením Michala "leckr" Kadlíčka během několika scrimů. Nicméně jak se na to tváří eSuba, pod kterou jsou stále vázáni smlouvou M1key a Pechyn?

„Nikdo z Enterprise nás oficiálně nekontaktoval ohledně zájmu našich hráčů, takže tyto spekulace nemůžeme potvrdit,“ uvedl Alexandr Ambróz, týmový ředitel po dotazu portálu PLAYzone.cz, druhá strana se ke spekulacím nevyjádřila.

Jedná se tedy skutečně za zády obou (nebo jedné) organizací nebo jde pouze o náhodu a prvotní naťukávání ze strany jednotlivých hráčů, zda by jim spolupráce v tomto ohledu dávala smysl?

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.