CS:GO

NEOFRAG vs. SINNERS už dnes! Kde zápas sledovat a co je potřeba vědět?

NEOFRAG vs. SINNERS už dnes! Kde zápas sledovat a co je potřeba vědět?
13. 8. 2022
  |  

Česko-slovenští fanoušci se už dnes dočkají souboje Adama "NEOFRAG" Zouhara s bývalými spoluhráči ze SINNERS. Pikantností BO1 souboje v semifinále SteelSeries Nova Invitational 2022 navíc bude, že se zápas odehraje na jedné ze starých map (Dust1, Train, Cache).

Propagační post organizace SINNERS k turnaji SteelSeries Nova Invitational | Zdroj: Facebook @SINNERS_Esports
Česká jednička, celek SINNERS Esports, dostal unikátní možnost zúčastnit se turnaje SteelSeries Nova Invitational 2022, ve kterém se bude hrát celkově o sympatických $10,000 formou single-elimination bracketu. 

V semifinále se nejprve utkají (13:00) FaZe s Tricked Esports, posléze (od 14:00) SINNERS s OG, za které nastoupí také bývalý hráč české organizace Adam "NEOFRAG" Zouhar, o to pikantnější souboj to bude. 

První zápasy se odehrají formou BO1, přičemž na výběr bude jedna z map: Dust1, Train a Cache. Finále, jehož vítěz si odnese $5,000, se odehraje formátem BO3.

Přímý přenos turnaje SteelSeries Nova Invitational 2022, ve kterém si týmy celkově rozdělují $10,000, můžete sledovat během dnešního odpoledne na Twitch kanále SteelSeries.

 


Zdroj úvodní fotografie: @BLASTPremier

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.