CS:GO

NEOFRAG znovu na domácí scéně, podepisuje v organizaci Dynamo Eclot

NEOFRAG znovu na domácí scéně, podepisuje v organizaci Dynamo Eclot
13. 9. 2023
  |  

Velký comeback! Po roce stráveném v zahraničí uvidí fanoušci NEOFRAGa opět v barvách české organizace, tentokrát však dvaadvacetiletý rifler oblékne dres Dynamo Eclot.

Místo bojů o Major návrat domů. NEOFRAG takový vývoj své kariéry určitě neočekával, po přestupu do britského týmu Into The Breach to vypadalo na zajímavé spojení, ale po interních problémech spojených s jeho, údajně nemístným, chováním z toho bylo jedno z nejkratších angažmá vůbec. Druhou polovinu léta strávil Adam Zouhar bez týmu, nyní je potvrzen jako nová posila Dynamo Eclot.

Tam nahrazuje Dytora, který trošku neočekávaně i přes dobré výkony skončil. Jedním z důvodů byla i potřeba vnést do týmu novou energii, což v oznámení na webu přiznal týmový manažer Jiří Plevka. A co k přestupu řekl samotný NEOFRAG? „Nedostal jsem žádný invite do zahraničních týmů a bylo by špatně, abych do konce roku vůbec nehrál. Řekl jsem si proč nezkusit DNE, je to výhra pro mě i pro tým,“ vyjádřil se po příchodu.

Rifler přichází v možnou nejlepší chvíli, tedy před vrcholem sezóny. Blíží se závěr cyklu MČR a blíží se i populární turnaj v Brně, který by Dynamo Eclot rádo konečně vyhrálo. Triumf ve druhém největším českém městě jim zatím uniká, což sice není případ NEOFRAGA, ale i on má velkou chuť uspět. „Chci vyhrát potřetí MČR a co nejvíce klukům pomoci, můj osobní cíl je opět se ukázat,“ shrnuje své sebevědomé cíle Adam.

Příchod do Dynamo Eclot lze brát i jako návrat ztraceného syna, což mnoho lidí nemusí vědět. Koncem roku 2017 totiž oblékal dres ještě staré značky Eclot Gaming, na coz vzpomenul CEO Martin Novotný. „Potkali jsme se na začátku našich kariér, je vidět, jak se od té doby herně i lidsky posunul. Z obnoveného setkání mám velkou radost,“ popsal šéf organizace.

Premiéra NEOFRAGa po návratu do Česka ještě není jistá, jelikož program organizace není známý. O všem budeme informovat zde na webu.  

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.