CS:GO
Sazka Fantasy

Nenech si ujít stream o Sazka Fantasy CS:GO a naší lize, která má za sebou už 3 kola!

Nenech si ujít stream o Sazka Fantasy CS:GO a naší lize, která má za sebou už 3 kola!
6. 5. 2021
  |  

Nevíš, co se čtvrtečním večerem? Pojď si poslechnout živý pokec o Sazka Fantasy na twitch kanál eLEAGUE. Těšit se můžeš na debatu profíků, kteří CSkem doslova žijí. A taky na parádní překvapení.

Sazka Fantasy je nejlepší česká sportovní hra, která se do letošního jara zaměřovala pouze na fotbal a hokej. K jarnímu splitu Sazka eLEAUGE se ale nabídka hry, ve které je vaším cílem sestavit co nejlepší sestavu, rozrostla i o Counter Strike.  
 
V rámci kampaně ke spuštění CSka na Sazka Fantasy se známí hráči z  CZ a SK scény perou o to, čí sestava získá více bodů. A dneska se jejich hecovačka přesune na stream, kde se můžeme těšit na hodinku parádní zábavy.  

Už první stream přinesl spoustu vtipných hlášek a skvělých momentů. Nebude se navíc rozebírat jen Fantasy ale taky i úvodní tři kola Sazka eLEAGUE. A kdo bude diskutovat? Na streamu se objeví hned čtveřice našich ambasadorů. Pozvání přijal bývalý hráč BRUTE Fredi, Beastiking ze SINNERS a STYKO s Bananidesem 

Tak pokud nemáš od 20:00 co na práci, nalaď si twitch eLEAGUE a sleduj fajn pokec. Navíc během vysílání proběhne i soutěž o skvělou cenu. Tak good luck 

Author photo
Vítek Nešpor