League of Legends

Nejhorší EU Masters v historii, dominance RNG a T1 a další porce stížností, čtvrtý díl podcastu RIFTCZECH i o 12.10

Nejhorší EU Masters v historii, dominance RNG a T1 a další porce stížností, čtvrtý díl podcastu RIFTCZECH i o 12.10
12. 5. 2022
  |  

Ve čtvrtém díle podcastu Riftczech čtyřka domácích komentátorů shrnula EU Masters a podívala se na spekulované i potvrzené přestupy. Dále přišla řeč na první dojmy z MSI, co přesně znamená patch 12.10 pro LoL a jestli se hra ubírá správným směrem.

Davkouny, Mortsche, Fortanu a Kangae se v nejnovějším díle podcastu RIftczech věnovali převážně aktualitám z LoL esportu a reagovali na velké změny, které Riot brzy ve velkém patchi pro hru plánuje.

 

Je MSI atraktivní a zajímavý turnaj pro fanoušky? Nebylo by špatné trochu obměnit formát a dát třeba víc prostoru slabším regionům se ukázat proti rovným soupeřům? Co si můžeme odnést z celých jarních EU Masters a proč byl turnaj převážně zklamáním? A je ve hře opravdu tolik poškození, že bylo potřeba přidat všem championům bez výjimky odolnost? Všem těmto tématům se čtveřice domácích ERL komentátorů ve 4. epizodě věnovala.

Diváci RIftczechu si opět můžou zasoutěžit v komentářích o RPčka! Stačí pod video napsat, co si myslí o velkém patchi 12.10, který razantně změní hru a zamíchá s metou. Děkujeme moc všem divákům za sledování a podporu podcastu!

Author photo
RIFTCZECH Český podcast o domácím i světovém dění v League of Legends