League of Legends

Nejdelší hru splitu zvládli GLORE, DANY zničil eSubu

Nejdelší hru splitu zvládli GLORE, DANY zničil eSubu
11. 6. 2024
  |  

Ve čtvrtém kole Mastercard Hitpoint Masters bojovaly týmy o další klíčové body do tabulky, pro některé o důležitější body než pro jiné. V jeden den jsme pak mohli vidět nejdelší i nejkratší hru letní sezóny.

O klíčový bod bojovala eSuba, kterou čekalo rozjeté Dynamo s legendární soupiskou nejúspěšnější domácí organizace. Osobní motivaci měl především marksman DANY, který z eSuby přestoupil jako poslední. A jeho 15/0/3 Kalista ukázala, že to s restartem kariéry v Dynamu myslí vážně. Esuba v nejkratší hře splitu prohrála také svůj čtvrtý zápas a bude potřebovat uspět alespoň proti OGC.

Entropiq si smlsnul na Parakeet, kteří proti domácímu králi zkusili nebojácný přístup. EIQ ale trestají všechny chyby a sami příliš šancí svým soupeřům nenabízí, španělská organizace tak byla na obhajující mistry příliš krátká.

Roli favorita potvrdili také UNiTY, kteří porazili OGC a se skóre 3:1 vystoupali na druhé místo soutěže. OGC jsou společně s eSubou poslední a doufají v úspěch ve vzájemném střetu.

Poslední zápas kola nabídl fantastickou podívanou, dlouho přesně 49:49, tedy zatím tu nejdelší v létě 2024. BRUTE brali objectivy a klepali na nepřátelskou bázi, jejich push ale nebyl dostatečně efektivní. GLORE soupeři vzali Elder draka a dokázali na poslední chvíli zastavit Silkovu LeBlanc, které chyběl jediný auto-attack na ukončení zápasu. V zápětí se sami radovali z výhry, která oba týmy vyrovnala na skóre 2:2.

Další kolo přijde již zítra, sledovat ho můžete od 17 hodin na Twitchi Hitpointu.


Zdroj úvodní fotografie: Hitpoint

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč